Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Ekonomije
 • Statistika
Polja studija
 • Studije Ekonomije (79)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

79 Osnovne studije Programi u Statistika 2024

  Osnovne studije Programi u Statistika

  Бацхелор дипломе се додељују након завршетка 120 семестар кредита. Ово обично траје ученике о четири године фокусиран студија заврши. Као део степена, студенти учествују у општеобразовних предмета и провести остатак свог времена на одељењима са посебног значаја за главни. Ове мере су често потребни пре појединаца може да приступи пожељних занимања.

  Шта је дипломирани у статистику? Главни може имати широку фокус уградјује принципе математике и бројне технике које се користе у статистици. Цоре курсеви ће се фокусирати на математику, примењена математика, Математичка статистика, и сродних математичких предмета. Остале теме можда су финансије, економију, анализу тржишта роба, индустријске статистике, статистике јавних политика, и друге на основу склоности каријере ученика.

  Постоје неке важне предности на располагању појединцима који зарађују диплому овог диплому.Они су често у могућности да директно уселити у задовољавању позиције у каријери. Са јаким академско образовање, дипломци могу да пронађу њихови су могућности запошљавања разноврснији и исплативији од вршњака без за исте стручне спреме.

  Трошкови везани за овај програм може да варира много из једне школе у ​​другу и посебно преко међународних граница. Будући студенти треба да преиспитају своје опције од контактирали школа директно.

  Након дипломирања, појединци могу природно траже позиције као статистичари. Међутим, постоји низ могућности доступних. Ово укључује рад у пробном тестирању и евалуацији производа у индустријама као што су аутомобилска, фармацеутска, и софтверских компанија. Неки дипломци нађу посао који раде у државним позицијама, агенцијама за животну средину, и одбрану земље. Спектар могућности је веома широка и омогућава много личног избора.

  Ако сте заинтересовани да сазнате више о овом програму и његовим могућностима за каријеру, погледајте листинг програма и пратећих олова форми. Да бисте нашли школе погодне за вашу ситуацију, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.