Keystone logo

46 Osnovne studije Programi u Obrazovanje Specijalno obrazovanje 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Obrazovanje
 • Specijalno obrazovanje
Polja studija
 • Obrazovanje (46)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Obrazovanje Specijalno obrazovanje

  Дипломирани у специјалну едукацију припрема наставника за инклузивно образовање вежбају за особе са инвалидитетом. Учесници студијског програма уче наставне методе да образује и развија студенте са физичким и тешкоћама у учењу којима су потребне специјалне подршку стекну образовање.

  Шта је дипломирани у специјално образовање? Ово диплому студентима пружа оквир за оснаживање, заговарања, понашање и образовања метода за учење и подрже појединце са инвалидитетом. Образовање Специјално су курсеви интензивно покрива вештине и разумевање неопходне за рад са специјалним потребама ученика у учионици или социјалних услуга окружењу. Учесници проучавају физичке и менталне поремећаје који захтевају посебну едукацију и њихов утицај на учење и развој. Они остављају програм способан за успешно ради са и образовању људи са различитим потребама.Студенти могу изабрати да се концентрише своју курсеви из области њихове области интересовања, као што су метода оцењивања или инвалидности специјализације, како да прилагоде своје каријере након дипломирања.

  Студенти имају користи од оснивања специјалног образовања програма за посебним упутством потреба у комбинацији са опцијом да се фокусира на области од интереса. Дипломци су припремљени за каријеру у инклузивном образовању са разумевањем посебним потребама ученика, подршку вршњачке мреже у месту и вештине да попуни важну улогу у школском систему и заједници.

  Посебни студијски програми образовања је обично потребно четири године да заврши. Школарине цене варирају институција. Будући студенти треба да се распита код сваке институције да добије јасну визију трошкова у времену и школарину потребног за завршетак програма.

  Образовање Специјално дипломци су припремљени за наставу каријери и потпорних студенте са широким спектром потреба учења.Дипломци програм може провести каријеру едукацији и развоју деце у учионици, или могу изабрати да раде у другим капацитетима. Специјално образовање степен квалификује дипломци да раде у процени и заступања у школском окружењу или у заједници.

  Појединци који су заинтересовани за каријеру у специјалном образовању може пронаћи праву институцију да наставе своје звање претраживањем нашу велику базу података о школама. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.