Keystone logo

25 Osnovne studije Programi u Slikanje 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije umetnosti
  • Lepe umetnosti
  • Slikanje
Polja studija
  • Studije umetnosti (25)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Slikanje

Зарада диплому у сликарству је идеална прилика за људе који желе да студирају низ различитих ставова околних је сликарство. Студенти који примају диплому у сликарству може постати просперитетна и добро поштују уметнике са низом преносивих вештина. Када ученици су дипломирао сликарство на, они могу да нађу посао у области скулптуре, фотографије и цртежа.

Шта је дипломирани у сликарству? Овај степен је додатно образовање које ће опремити студенте са суштинским знањем, као што су презентације и изложбе, друштвеног ангажмана, колаборације и евалуације портфолио. Студенти ће такође научити основне грађевинске блокове сликарства, као што је примена боја и сродних хемијских супстанци у боји да платнима и другим материјалима. Појединци могу да раде у правцу каријерама које побољшавају креативност и подстицати изражавање идеја, емоција, и унутрашњим визијама.

Постоје бројни разлози за избор за добијање дипломирао сликарство. Програм учи низ вештина, као што су графички дизајн, сликарство, вајарство, графике, дигиталне слике, и интерактивног дизајна. Поред тога, нежења у овој области омогућава појединцима да развију интелектуалне и креативне вештине потребних за успех у глобалним дизајна и уметничких заједница.

Трошкови разликује у зависности од школе, а дужина програма креће између један и три године. Битно је да сте довољно истражи ток студија како би се осигурало да програм нуди одговара своје циљеве.

Дипломци су у велике потражње за један број позиција, као што кустоса музеја, власника галерија, архивиста, историчара уметности и библиотекари, заједница уметнички директори, грантови специјалиста, ликовних критичара и проценитеља уметности. Студенти ће развити вештине потребне да се бави питањима која се односе на само-изражавања, рестаурације, и репликација.

Многи међународни опције су доступне за програм из различитих универзитета. Онлине курсеви су идеалан избор за оне који живе у удаљеним подручјима широм света са мало приступа објекту. Опције Интернет-басед такође задовољити појединцима који захтевају флексибилан распоред. Да бисте почели са курса, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.