Keystone logo

13 Osnovne studije Programi u Revizija 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Ekonomije
 • Revizija
Polja studija
 • Studije Ekonomije (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Revizija

  Зарада диплому је често први корак ка првим корацима у професионалној каријери. Студенти могу наставити диплому као циљ за себе, или могу користити као први неопходан корак у добијању виши степен нивоу.

  Шта је завршио у ревизији? диплому у ревизији припремио студенте за каријере које укључују вођење и интерну и екстерну ревизију, које су структуриране, интензивне истраге, за предузећа и организације. Студенти у овом програму обично уче о законима који контролишу документацију и регулацију перформанси. Они често проучавају порезе, информациони системи, књиговодство, владине системе, финансијско извештавање и спољних и унутрашњих начела ревизије. Студенти у овом програму чак може претворити у технолошки погонске технике у области форензичке рачуноводства и ревизије судске медицине.

  Нежења у ревизији припрема ученика за рад у области рачуноводства и ревизије, предвиђа се да неки од најуноснијих и на захтев пољима у будућности. Чврст темељ у овим професијама, као што је то предвиђено овим степеном, могу припремити ученике за будуће унапређење каријере.

  Финансије повезан са зарађује диплому ће се разликовати према институцији, а степен обично траје од три до шест година, да заради. Потенцијални студенти треба да истражују школе темељно и допру до канцеларије Пријемни за уп-то-дате финансијске информације.

  Појединци који зарађују диплому у ревизији су често добро припремљени за рад у рачуноводству и ревизији. Осим тога, док специјализовани сертификати нису нужно потребни од стране послодаваца, добровољно сертификација је генерално позитивно гледа.Сертификати се додељује од стране Института интерних ревизора (ИИА) и су означени у овим областима: Цертифиед интерне ревизоре, Цертифиед Финанциал Сервицес ревизора и сертификованих професионалаца Државна ревизија. Да зараде такве сертификате, појединци морају да први стекао диплому и радили у специјализованим области. Они који желе да зараде сертификат мора да прође тест да постане стручњак за ревизију.

  Бројни универзитети нуде међународне опције за зараду овај степен, и онлине часови су добар избор за оне који живе у удаљеним подручјима и за оне којима је потребан флексибилан распоред. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.