Keystone logo

11 Osnovne studije Programi u Razvoj ljudskih resursa 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Administracije
  • Ljudski resursi
  • Razvoj ljudskih resursa
Polja studija
  • Studije Administracije (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Razvoj ljudskih resursa

Степен Тхе Бацхелор је робустан диплому која означава један је успешно завршила програм образовања који ће омогућити студентима са основним разумевањем поља. То схватање обухвата своје методе знања зграде, историје и актуелних стручних најбољим праксама. Већина основних програми су дизајнирани да четири до пет година да се заврши.

Шта је завршио у развој људских ресурса? То је специјализовани облик степена људских ресурса која се фокусира конкретно на тренингу запослених, планирање сукцесије, менторство, подучавање и других метода јачања компанију кроз побољшање своје радне снаге је вештинама. Ова специјализација се акценат изван традиционалних улога функције људских ресурса, као што су резолуције и запошљавање сукоба, који помаже у припреми студенте који желе обуку и менторство улоге детаљније него општи програми раде.

Предности зарадио диплому у развој људских ресурса су лако видети. Специјализована Курс и саветовање у програму су дизајнирани да помогну студентима да остваре своје циљеве. Курс осигурава да сваки дипломирани има свеобухватно образовање у менторство и коучинг праксе.

Трошкови за дипломираног у развој људских ресурса имају тенденцију да варирају доста од локације до локације, али је конкурентна са осталим степени. Генерално, њихови трошкови одражавају основне основне школарине цене универзитета.

Студенти који обављају степени у развоју људских ресурса обично бирају да директно раде за компаније у ХР улогама које се фокусирају на менторство и настави, као што су обука и програма стручног усавршавања. Такође су пронашли велики успех у фирмама које су специјализоване за пружање тих услуга компанијама као изван продавца, укључујући особље и пео фирми.

Студијски програми у развоју људских ресурса доступни су на различитим универзитетима, и као и многи програми из области бизниса, већина школа нуде своје курсеве из ове области преко онлине модула за учење као алтернативу традиционалној учионици искуство. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.