Keystone logo

6 Osnovne studije Programi u Studije Administracije Ljudski resursi Radni odnosi 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Administracije
  • Ljudski resursi
  • Radni odnosi
Polja studija
  • Studije Administracije (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Administracije Ljudski resursi Radni odnosi

За било који посао, успех често зависи од среће запослених. Када третирају запослене као да направе разлику, они су дужни да раде више за вас. Зарада диплому у радним односима може вам помоћи да направите радну средину боље за запослене и менаџмент вишег нивоа подједнако.

&nbsp

Шта је дипломирани у односима? Ова врста програма је погодан за студенте који су заинтересовани за руководећим позицијама које се директно са запосленима. Цоурсеворк тежи да се фокусира на развој аналитичке међуљудске односе да помогне у решавању проблема који се јављају на радном месту. Поред општих Цоурсеворк захтевима институција, настава се фокусирати на радно право, историју, политику, индустријске психологије, психологије и организационе више. Обично је потребно око четири године да заради такав степен. Пошто већина програма нуде онлине курсеве, овај степен је погодан за међународне телефонске или уче као добро.

&nbsp

Зарада дипломирао у односима запошљавања може помоћи студентима да развију боље међуљудске и решавање проблема вештине. Овај тип програма често има многе курсеве доступне на мрежи, која га чини одлично за даљину ученике. То је степен који може бити драгоцено где год ученик нађе запослење.

&nbsp

Трошкови зарада такав степен зависи од тога где студенти бирају да студирају, као и да ли се настава узимају онлине или у кампусу. Да би се у потпуности разумели све трошкове у вези са конкретним програмом, то истражити и пре наношења.

&nbsp

Студенти који остварују дипломирао у радним односима могу често наћи посао у областима које се директно са запосленима. Такве позиције могу укључивати синдикалне вође, тренери, људске ресурсе, консултанте и менаџере бенефиције.Студенти који желе да постану конкурентнији у овој области може да настави постдипломске сертификата или високим образовањем у односима запошљавања.

&nbsp

Обично је веома лако да се примењују на програму избору попуњавањем и подношењем онлине апликацију. Да бисте сазнали више, претражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.