Keystone logo

25 Osnovne studije Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Računarska bezbednost 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Tehnologije
  • Informaciona Tehnologija
  • Računarska bezbednost
Polja studija
  • Studije Tehnologije (25)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Računarska bezbednost

Бацхелор'с дегрее означава завршетак одређеног наставног плана и програма на предмету додипломског студија. Обично је потребно завршити дипломце око четири године и може укључивати и оба предмета у општим предметима, као и специјализоване класе у изабраном поглављу.

Шта је дипломирани инжењер рачунарске сигурности? Бацхелор ин Цомпутер Сецурити је степен који се фокусира на припрему студената за каријере у технологији, а конкретније их упознаје са принципима сајбер сигурности. Неке од класа које могу бити укључене у наставни план и програм укључују Увод у информационе технологије, структуре киберске сигурности, развој софтвера и Увод у кодирање. Неки програми дозвољавају ученицима да упознају ово знање и упишу се на стажирање.

Предности зарађивања Бацхелор-а у рачунарској сигурности зависе од тога шта желите. Свакако, ипак, можете очекивати да побољшате своје опће технолошке вјештине и развијете своје познавање кодирања и сајбер сигурности.

Трошкови Бацхелор ин Цомпутер Сецурити варирају од програма до програма. Када присуствујете, без обзира на то да ли примате финансијску помоћ и индивидуалне стопе школарања, сви ће се укључити у цијену степена. За поуздану процену трошкова, контактирајте своју будућу школу.

Што се тиче каријерних опција, многи су на располагању студентима који заврше диплому рачунарских наука. Можда ћете моћи да положите позицију која ради као саветник за сајбер сигурност, администратор мрежне технологије, ИТ консултант или специјалиста за безбедност информација. Све ове позиције су у технолошком сектору, али ваш степен такође вам омогућава да радите у секторима као што су образовање, консалтинг или менаџмент. Вјештине рачунара и знања о сигурности су средства за различите послове.

Ако се ови изгледи за каријеру чине привлачним и желите да сазнате више о Бацхелор ин Цомпутер Сецурити, требало би да започнете истраживање програма. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.