Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Građevinarstvo
 • Projektni menadžment izgradnje
Polja studija
 • Građevinarstvo (38)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  38 Osnovne studije Programi u Projektni menadžment izgradnje 2024

   Osnovne studije Programi u Projektni menadžment izgradnje

   Након што сте стекли високу школу или његов еквивалент, постаје могуће уписати додипломске студије које кулминирају у дипломском степену. Диплома за додипломске студије не само да отвара пут за повећање могућности запошљавања, напредовање у каријери и већу плату, већ и доприноси живом информиранијем животу.

   Шта је бацхелор у управљању пројектним пројектима? Овај програм додипломских студија је осмишљен да опреми дипломце вештинама потребне за успешну каријеру у грађевинској индустрији као менаџер, администратор или власник. Теме курсева обично укључују усмену и писмену комуникацију, технологију изградње, управљање ризицима, финансије, организационо вођство и закон о грађевинарству, између осталог. Теренски рад на грађевинском пројекту може пружити искуство из стварног света пре завршетка школовања.

   Важна вјештина коју дипломци доносе индустрији је ефикасна комуникација са колегама, подизвођачима и клијентима. Прецизније, познавање метода изградње, материјала и опреме широко се примјењује у грађевинској индустрији. Техничка експертиза у тумачењу цртежа и уговора је подручје студије које може добити користи приликом тражења одређених врста запошљавања.

   Приликом избора дипломског програма у управљању градјевинским пројектима, будући студенти треба да истражују разматрање трошкова програма и трајања студија. Такође је важно истражити углед институције и статистике пласмана радних мјеста.

   Они који имају диплому у управљању грађевинским пројектима могу се наћи у потрази за пројектним менаџерима, менаџерима за сигурност, процјењивачима, планерима и више. Могућности могу бити од изградње куће до реновирања до изградње школа, болница, ресторана и малопродајних објеката и пословних зграда за општинске пројекте који укључују мостове, путеве и канализациону инфраструктуру. Успешне перформансе на пласманима на почетном нивоу често доводе до напредовања у каријери са повећаном специјализацијом и одговорношћу.

   Додипломски програми у управљању градитељским пројектима доступни су на факултетима, универзитетима и онлине програмима широм свијета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.