Keystone logo

92 Osnovne studije Programi u Program opštih studija Program sedam slobodnih veština 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Program opštih studija
 • Program sedam slobodnih veština
Polja studija
 • Program opštih studija (92)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Program opštih studija Program sedam slobodnih veština

  Диплому је могуће добити са универзитета и обично траје три до пет година да се заврши. Ова врста степена показује да је студент проучавао опште теме као што су математика, наука и језик, као и постигли неку специјализацију у свом подручју студирања.

  Шта је Бацхелор у либералној уметности? Либерална уметност је широк програм студија који омогућава појединачним студентима да наставе студијске области које их занимају. Либерални програм уметности углавном се фокусира на уметност и хуманистичке науке, као што су историја, културна и социјална антропологија и филозофија. Студенти могу проучавати друштвене науке, историју уметности, глобалну или специјализовану историју као што су источна азијска историја, књижевност, лингвистика или страни језици. Са толико флексибилношћу, студенти који траже диплому у либералној уметности могу развити свеобухватно знање о темама од посебног интереса за њих.

  Са дипломом из либералних уметности, студенти могу развити одличне реторичке и дебатне вештине. Они такође могу постићи напредну писмену комуникацију и интерперсоналне вештине, које се могу применити у различитим могућностима за запошљавање.

  Трошкови бацхелор студије у либералној уметности варирају. То зависи од школе школске политике, без обзира да ли је установа јавна или приватна, а гдје се налази школа.

  Могућности запошљавања примаоца дипломи у либералним уметностима су велике и варирају по областима студија сваког појединца. Дипломци који су студирао лингвистику или стране језике могу наћи посао са међународним компанијама као преводилаца, транскрипта или лектора. Појединци који су се бавили друштвеним наукама могу наћи посао са здравственим организацијама као истраживачи или консултанти. Студенти који се фокусирају на историју и културу могу пронаћи вриједне запослења као културне везе за компаније које воде међународно пословање.

  Појединци заинтересовани за програме Бацхелор ин Либерал Артс могу пронаћи програме који су доступни и онлине и лично на универзитетима широм свијета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.