Keystone logo

273 Osnovne studije Programi u Program opštih studija 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Program opštih studija
Polja studija
 • Program opštih studija (273)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Program opštih studija

  Бацхелор'с дегрее може да катапултира каријерну опцију особе док се он припрема за улазак у радну снагу. Програми обично трају три до четири године. Овај акредитив може опремити ученицима вјештине и искуство које им треба да се увјере на глобалном тржишту.

  Шта је бацхелор у општим студијама? Овај степен је идеалан за свакога ко жели да иде на колеџ, али није сигуран шта је специфично предмет важности. Студенти обично проучавају многе предмете одједном, као што су енглески, математика и природне и политичке науке. Ово може пружити флексибилност и отворенији опћи пут студирања за оне који желе научити различите теме како би могли пронаћи нешто о чему уживају. Студенти могу да изаберу различите концентрације у зависности од тога шта их интересује, као што су спортско управљање, рачуноводство, комуникација и бизнис.

  Студент који прими Бацхелор у Опште студије може оштре своје комуникацијске вештине. Студенти такође могу развити организационе технике и способност да дискутују о широком спектру предмета, што може олакшати успех у личним пројектима и односима.

  Цена дипломе је зависна од институције. Стопе школарине и друге таксе варирају на основу локације и дужине програма. Студенти који су заинтересовани да студирају овај степен треба да погледају различите универзитете да би нашли оно што траже.

  Велика ствар у вези са дипломом у општим студијама јесте разноврсност послова који чекају. Многи дипломци настављају да проналазе каријере као асистенти за продају или менаџере, представници корисничких сервиса, менаџери малопродајних трговина, административни помоћници, руководиоци рачуна за односе с јавношћу или руководиоци пројекта. Због различите позадине, ученици обично имају могућност да уђу у радну снагу са великим скупом вештина који је привлачан за послодавце у широком спектру индустрија.

  Бацхелор ин Генерал Студиес се нуди на коледзима и универзитетима широм света. За оне који желе да проучавају даљину, а не да похађају универзитет, могу постојати онлине опције. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.