Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Poslovanja
 • Prodaja
Polja studija
 • Studije Poslovanja (11)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

11 Osnovne studije Programi u Prodaja 2024

  Osnovne studije Programi u Prodaja

  Степен на инж се даје студентима који су завршили практичним курсевима на колеџ или универзитет у које је студент програму. Програм обично захтева студију стално за око четири године и завршетак 120 кредита семестра. Овај степен може представљати први у путу кроз постдипломским студијама. Такође се може користити као улазни у задовољавајућем каријере.

  Са том основном разумијевању, појединци могу запитати: "Шта је дипломирани у продају?" Овај програм се често фокусира на вјештине и знања потребних да убеде потрошаче вредности производа или услуга. Курсеви пружити практична, технолошке, и теоријске методе решавању актуелних проблема продаје. Субјекти могу укључити теорију маркетинг, коришћење технологије и дигиталних медија, продаје етику, и односи са потрошачима. Програм може покрити неке методи утицаја друштвене промене и различите методе пословања.

  Студија продаје пружена је темељима неопходних за развијање технике врхунске и јаки методологије. Ови студенти могу да користе своје вештине у развоју за планирање, логистику, потрошачке психологије, и преговарања. Остале предности укључују приступ инструктора и професионалаца са искуством у многим аспектима индустрије продаје.

  Трошкови школарине и накнада које се односе на присуство у овом програму могу бити веома разликује од школе до школе. Ово се посебно односи на школе у ​​различитим земљама. Заинтересовани појединци треба да контактирају директно школама за конкретне информације.

  Могућности за запошљавање укључују оне са насловима као што су представник продаје за развој, испуњење специјалиста, продаје лидер и оглашавања продаје специјалиста. Ове позиције су доступни у приватним и јавним организацијама.Осигуравајућа друштва, финансијске услуге агенције, производња и фармацеутске компаније, и технологија индустрија све захтевају услуге представника продаје.

  Ако сте заинтересовани да сазнате више о степену овог правника, погледајте опције са листинг програма испод. Користите главну форму за више информација. Прво, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.