Keystone logo

9 Osnovne studije Programi u Primenjena lingvistika 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Lingvistika
 • Primenjena lingvistika
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (9)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Primenjena lingvistika

  Магистрирао је често први степен зарадили од студената у високом образовању, генерално га добијање у три до четири године на почетку њихове каријере колеџу. Иако стицање дипломе факултета обично даје довољно искуства за улазак у радну снагу по завршетку школовања, такође је могуће да га прате са мастер или докторат да даље специјализују у датој области.

  &nbsp

  Једно питање можда се питате јест, шта је дипломирани у Апплиед Лингуистицс? Овај степен обухвата реалног света апликације лингвистике као науке и учи студентима теорију језика и учења језика, тако да могу постати бољи ученици од језика. Већина програма баве главним теоријама лингвистике, као и нове технологије које чине подучавање и учење језика лакше. Неки, али не сви, институције захтевају овај степен да треба предузети у вези са студијом бар једног страног језика.

  &nbsp

  У све глобалној економији, лингвистика служи као мост између различитих култура. Разумевање како предавати језик помаже људима да науче да комуницирају боље на послу и у њиховом образовању.

  &nbsp

  Укупни трошкови дипломирани у Апплиед Лингуистицс зависи од тога шта школа се одлучите да присуствујете и колико дуго траје степен да заврши. Четири године је просечно време проведено студирања за факултетске дипломе.

  &nbsp

  Постоји велики број различитих послова доступних за дипломце са дипломирани у примењених лингвистике. Многи дипломци бирају да иду у наставу, било као наставник страног језика или наставе енглеског језика у није матерњи. Неки Новоизабрани да иде у непрофитног рада, док неки други раде као преводиоци или тумачи другом језику. Већина слободних радних места су у приватном сектору, мада су неки владини позиције су доступни.

  &nbsp

  Зарада на основним студијама степени Онлине је одличан начин да студира на свом распореду, у праву од куће. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.