Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Studije jezika
 • Prevođenje
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (26)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

26 Osnovne studije Programi u Prevođenje 2024

  Osnovne studije Programi u Prevođenje

  Након што сте стекли високу школу или његов еквивалент, многи студенти одлуче да постану дипломирани студенти који ће им помоћи да се припремају за каријеру у изабраној области. Овај образовни програм обично траје четири године да би завршио и такође може припремити научнике за даља образовна студија.

  Шта је бацхелор у преводу? Превод је јединствено поље студије осмишљено да учесницима програма омогући језичку и језичко знање како би их припремили за каријере у тумачењу и превођењу. Многи програми у овој области студија нуде међународна путовања како би ушли ученици у одређену културу и језик. Неке школе могу укључити знаковни језик као концентрацију. Курсеви за ове програме могу укључивати терминологију, културалне студије, усмене изразе и напредни превод као и медијске студије.

  Многи ученици из области превода добијају мноштво корисних вјештина које траже послодавци из скоро сваке индустрије. То укључује имати прилику за детаље и снажно разумевање међуљудске комуникације. Научници могу такође развити своје знање писаних језика како би побољшали комуникацију.

  За више информација о трошковима програма заинтересоване стране могу контактирати пријемни уред жељене институције или посјетити веб страницу. Већина школа има различите наставе у зависности од врсте универзитета и дужине програма студија.

  Дипломци са дипломом за превођење могу имати алате неопходне да се такмиче за уносне и испуњене каријере. Преводиоци могу радити у различитим индустријама као што су међународни послови, владине агенције и још много тога. Неки преводиоци могу интерперсонално радити са страним путницима или пословним људима. Други могу да преведу техничке приручнике, документе и текст за предузећа. На располагању су и додатне позиције, укључујући наставника, службеника у иностранству, писца и уредника.

  Иако је уобичајено да ученици студирају у иностранству током оваквог програма студија, многи такође одлучују да учите на интернету од куће. Бројни универзитети нуде онлине програме или ванредне студијске опције. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.