Keystone logo

104 Osnovne studije Programi u Studije prava Opšte pravne studije Pravo 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Pravo
Polja studija
  • Studije prava (104)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije prava Opšte pravne studije Pravo

Дипломирао је међународно призната школско постигнуће које је обично у року од зарадио три до четири године, и захтева високу стручну спрему као предуслов. По завршетку, носиоци бакалавра су припремљени за широк спектар рада у одређеној области или индустрији.

Само оно што је дипломирани у Закону? Овај програм обично траје између три и четири године да заврши, и пружа солидну образовна фондација у правној пракси и теорији. Студенти у овим програмима се уче широк спектар материјала, укључујући студије случаја, промене закона и истраживање. Програми се редовно ажурирају због стално мења природу предмета.

Многи студенти који се уписују у диплому на Правном програму учинити као средство добијања напреднији дипломирани правници; други га користе да унапреде вештине потребне за рад у оквиру правног капацитета који не захтева стварни дипломирани правници.Дипломом Бацхелор обично зарађују више од носилаца не степени, а често се сматрају више квалификован за рад у ширем опсегу позиција закона у вези.

Не постоји скуп трошкова за диплому у закону програму. Уместо тога, школарина зависи од разних фактора, као што је дужина програма и локације универзитета.

Студенти који успешно заврше диплому у закону програму су припремљени за рад у широком спектру правних ставова. Некима рад као правни асистенти, адвокати или правних секретари, док други иду на стицање послове који се односе на правне услуге, влада, право, и политике.

Ако Дипломирани у Закону звучи као нешто што програма желите да сазнате више о, време је да се истражи огромне образовне могућности које постоје за напредовање у правном сектору.Наши у свету детаљи датабасе сродних програма, и одлично место за студенте да почну истраживање њихових оптионс-географски и образовно. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.