Keystone logo

11 Osnovne studije Programi u Poslovni inženjering 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Poslovanja
 • Poslovni inženjering
Polja studija
 • Studije Poslovanja (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

   Osnovne studije Programi u Poslovni inženjering

   Бацхелор ин Бусинесс Енгинееринг је основни степен постизања мајстора у нечијем подручју. Уобичајено је да би дипломирани радник или дипломирани инжињер за пословно инжењерство свугде од три до пет година завршио и даће студентима неопходне елементе за постизање вишег степена или каријере у управљању пословањем.

   Пре свега, шта је дипломирани инжењер пословног инжењерства? А Б.Сц. у пословном инжењерству обично се састоји од три главна програма: производња и организација; куповина и продаја; и услуге. У производном и организационом програму, ученици могу научити како додати вриједност пословању повећавајући ефикасност. Програм набавке и продаје се фокусира на анализу података и разумевање потрошачког понашања. На крају, сервисни програм је усмерен ка спољним услугама, као што су развојни пројекти и писање уговора. Студенти могу научити да разумеју како градити предузећа кроз сакупљање и анализу података. Носиоци студија треба да буду упознати са математиком, статистиком и економијом.

   А Б.Сц. у пословном инжењерству студентима пружа знање како развити, покренути и проширити посао. Студенти који имају дипл. могу бити квалификовани за наставу за МБА или друге вишим степенима, као и за виши ниво плаћања на позицијама на нивоу менаџмента.

   Трошкови дипломског инжењерства у пословном инжењерингу знатно варирају од школе до школе и земље у земљу. Консултујте се са канцеларијама за пријем како бисте видели шта је доступно у различитим институцијама како бисте пронашли одговарајући фит за вас.

   Типично, дипломци пословног инжењеринг програма налазе каријере у електротехници, рачунарству, аутомобилској индустрији, пројектном менаџменту, авијацији и машинству. Овај тип студијског програма може да побољша организационе, аналитичке, критичке и математичке способности ученика. Власници диплома могу имати право да раде у малим и великим компанијама широм света.

   Постоје хиљаде институција које нуде Бацхелор ин Бусинесс Енгинееринг из целог света, укључујући многе онлине опције. Да почнете да радите према вашем Б.Сц., потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.