Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Poslovanja
 • Poslovanje
 • Poslovna inteligencija
Polja studija
 • Studije Poslovanja (13)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

13 Osnovne studije Programi u Poslovna inteligencija 2024

  Osnovne studije Programi u Poslovna inteligencija

  Студенти заинтересовани за компјутерске науке, аналитика и информациони системи у оквиру предузећа често одлучују да наставе диплому у Бусинесс Интеллигенце. Овај програм пружа диплому учесницима разумевање пројектовање и управљање обраду информација система у пословним подешавањима.

  Шта је дипломирани у Бусинесс Интеллигенце? Пословна интелигенција степен комбинује концепте из информатике, управљање подацима и финансија. Студенти у студијског програма развије јак систем и мрежну администрацију, програмирање и вештине за базе података, док уче како су ове области примењују на пословне подешавања и финансијских трансакција. Учесници могу фокусирати на техничком стази, уз коришћење темељне инжењеринг, развој софтвера и управљање базама података обуку. Алтернативно, студенти заинтересовани за више пословног страни програма може да се концентрише на пословне анализе, дизајна и финансије високом нивоу појмова.Сви дипломци напусти програм са оснивањем пословних одељења и технички рад на пројектима погодан за постдипломске студије или каријере у анализи.

  Студенти који желе добро осмишљени образовање у технологији и пословном корист из пословне интелигенције степена. Настава нуде мешавину вештина које су хитно потребних у данашњем корпоративном атмосфери. Дипломци програма су упознати не само о информатике и информационих система, већ и са концептима финансијске индустрије и како аналитика може бити корисна у пословним подешавањима.

  Дужина времена је потребно да се заврши завршен факултет варира у зависности индивидуалним захтевима програма, а настава се разликује широм институција. Заинтересовани студенти треба да се распита о времену сваке институције и финансијских услова.

  Носиоци пословну интелигенцију степена су веома тражени у многим делатностима.Њихове вештине могу се користити у мрежном администрацији и информационих система дизајн, управљање базама података и анализа система. Организације такође треба стручност програмских дипломаца у пословном делу технологије, стварајући потражњу за пословне аналитичара, техничке документације професионалаца, консултаната, менаџера пројекта и технологије трагова. Студенти који се фокусирају на аналитике наћи разне положаје у овом новом подручју великих података аналитичара.

  Будући студенти могу наћи институцију чији је пословне интелигенције курсу и фокусом који одговара њиховим интересима претраживањем нашу велику базу података о школама. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.