Keystone logo

888 Osnovne studije Programi u Studije Poslovanja Poslovna administracija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovna administracija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (888)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular education type

Osnovne studije Programi u Studije Poslovanja Poslovna administracija

дипломирао је вишу диплому да многи студенти бирају да наставе као првобитног искуство колеџа. Већина су пуним радним временом програм у трајању од четири године. Обично половина програма састоји се од либералних уметности и општеобразовних предмета, као што су математика, енглески и геологије.

Шта је завршио у пословне администрације? Овај програм се фокусира на припремање ученика за виталне улоге у јавним, приватним и непрофитним организацијама. Цоре пословни субјекти укључују принципе рачуноводства, пословне комуникације, финансије за пословање, начела макроекономије, бизнис истраживања и глобалне пословне стратегије. Остале теме могу бити одабран да одговара на конкретне интересе ученика, као што су пословно право, квантитативне анализе, маркетинга, и интегрисаног пословања.

Дипломци са дипломирани у пословној администрацији имају тенденцију да имају способност да ефикасно и директно комуницира са другима.Они такође имају натпросечно писање, говор, и читалачке способности, јаке међуљудске односе, и да су удобне доношење одлука и преузимање одговорности.

Трошкови зарада степен варира у зависности од локације објекта и дужине програма. Препоручује се да темељно истраживање ученици школе како би се осигурало програмским циљевима усклади са своје.

Каријере постоје у различитим секторима за студенте са Дипломирани пословне администрације, укључујући и људских ресурса, образовање, влада, малопродаје, приватни бизнис и банкарство. Дипломци овог програма могу наћи посао као извршним службеницима, малопродајне менаџера, контролора, менаџера људских ресурса и школских администратора. Неки ученици одлуче да примене своје студије према циљу постизања вишег образовања или подухват у предузетништво.

Међународни опције програма постоји из различитих школа.Онлине курсеви су идеални за научнике који живе у удаљеним деловима света са мало приступа институцији. Интернет оптионс-басед прими појединце који захтевају флексибилан распоред. Да бисте сазнали више, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.