Keystone logo

3 Osnovne studije Programi u Poslovanje u vinskoj industriji 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije hrane i pića
  • Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića
  • Poslovanje u vinskoj industriji
Polja studija
  • Studije hrane i pića (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Poslovanje u vinskoj industriji

Нежења је диплому која припрема ученике за каријеру у својој одабраној области студија. Програм се често фокусира на опште Либерал Артс субјеката, као и конкретне класе прилагођене да се студенти спремни за будући посао.

Шта је дипломирани у Вине бизнис? Овај програм је намењен студентима који имају предузетнички дух и желе да се укључе са производњом вина. Сваки програм ће варирати, али настава ће често садрже мешавину вина и гастрономске студија, као и пословних концепата. Студенти ће истражити винску индустрију и уче се примењују вештине као што су комуникација, финансијског управљања, мерцхандисинг, производње, маркетинга и лидерства. Многи програми ће понудити могућност стажирања у циљу да вежбају своје вештине у стварном свету.

Студенти који обављају диплому вина пословању научити много о бизниса и менаџмента, што је корисно у оба својим професионалним и приватним животима.Учење о вину и да их излаже много различитих делова света, који им омогућава да путују и да постану културно разнолика.

Школарина и накнаде у вези са зарађује вински бизнис диплому може да варира од једне установе у другу. Постоји велики број међународних школа које нуде овај програм, а трошкови зависе од локације школе, трајање програма и накнада стажирања.

Дипломци са дипломирао у винском послу могу радити у више различитих капацитета. Неки могу да изаберу да раде са специфичним одлука вина да им помогне да изграде, тржиште и продају своје производе. Други могу да изаберу да раде за вина и ликера дистрибуцију компанија да користе своје вештине на малопродајном страни. Предузетници који имају друге вештине и искуство у угоститељском домену можда чак одлучите да отворите свој Винниј магазин, Винниј бар, ресторан или.

Ако бизнис вино је од интереса за вас, почети у односу одмах школе.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.