Keystone logo

147 Osnovne studije Programi u Studije sporta i vežbanja Poslovanje u sportu 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije sporta i vežbanja
  • Poslovanje u sportu
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (147)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije sporta i vežbanja Poslovanje u sportu

Вештине потребне за каријеру обично фокус програма је нежења нивоу. Из тог разлога, обично је први степен нови студенти покушавају да зараде. Након дипломирања, ваше опције су да одмах почну своју каријеру или унесите дипломски програм у циљу покретања своју каријеру.

Шта је дипломирани у Спорт бизнис? Студенти који се одлуче да наставе овај степен ће учити о пословној страни невероватно великог и успешног спортског индустрији. Програми овог типа су у мањем поткатегорија у пословне студије. Курсеви покривају теме као што су управљање тима, процену ризика, маркетинга и организације догађаја. Дипломирани потребна знања и вештине које су релевантне за рад са оба тима и спортских објеката.

Спортска индустрија је једна од највећих и најпрофитабилнијих индустрија у свету. Студенти који заврше са дипломом у Спортско пословни корист од уласка у овој области.Осим тога, студенти су обично у стању да избегне многе од угрожених или конкурентских недостатака традиционалног пословног програма уносом подкатегорије.

Колико кошта да се упишу у Бацхелор ин Бусинесс Остало програму? То зависи од школе, програма, а земља изабрати да студирате у. Доинг истраживања пре уписа може учинити много лакше да пронађе програм који одговара вашим потребама.

Каријера која су на располагању Спортско пословни дипломце су углавном подељени између рада са тимом и радећи са спортским месту. Можете постати менаџер, директор или координатор за маркетиншки догађај без обзира на то коју опцију да изаберете. Осим тога, ако радите са тимом, можете наћи посао као регрутни или агента. Алтернативно, ваш степен могли наћи радите са спортске опреме или одеће компаније.

Студенти који су страствени о спорту и заинтересовани у пословању могу наћи спортски пословни програми веома привлачан.Рад ка каријери које волите проучавајући оно што волиш. Трагање за свој програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.