Keystone logo

4 Osnovne studije Programi u Portugalski 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Jezici
 • Portugalski
Polja studija
 • Jezici (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Osnovne studije Programi u Portugalski

  Бацхелор је универзитетски степен који се обично завршава након средње школе или средње школе. Зараде за дипломце помажу припремама ученика да раде у индустријама које могу понудити више плаћене послове. Рад на предмету варира у зависности од програма, али ученици често могу прилагодити своје часове како би одговарали њиховим потребама и интересима.

  Шта је бацхелор на португалском? Ово је често степен програма који наглашава проучавање португалског језика. Студенти могу очекивати да узму темељне језичке класе који их могу припремити да постану познати комуникатори на португалском језику. Обично се наглашавају способности читања, писања и говора. Уз учење речника и граматике, студенти ће генерално упознати културу и обичаје Бразила и Португала испитивањем литературе, кина, уметности и политике.

  Многе важне вештине могу се добити као резултат зараде на португалском. Студенти могу очекивати да буду спремни захваљујући култури и разумевању, вербалној и писменој комуникацији на португалском језику, као и способности да раде и самостално и са другима, а све то може отворити врата новим могућностима за запошљавање код куће или у иностранству.

  Обично је потребно четири године да заврши диплому, али се временски оквир може мењати у зависности од изабраног програма и да ли студент изабере студирање пуно или дјелимично. Трошкови повезани са завршавањем степена такође ће се променити у зависности од тога који је програм изабран. Најбоље је контактирати школе појединачно како би добили више детаља.

  Они који заврше диплому на португалском језику могу имати многе опције за успешне, добро плаћене каријере. Могућности у приватном и јавном сектору могу бити. Зборник радова укључује заговорника имиграната, здравственог радника у заједници, тумача, истраживача језика, иностраних дописника, хуманитарне помоћи, дипломата, управитеља предмета, преводитеља, кустоса музеја и библиотекара. Студенти могу прилагодити своје предмете како би се припремили за жељену каријеру.

  Програми су обично доступни на глобалном нивоу, а лако се може наћи онај који одговара вашим јединственим потребама. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.