Keystone logo

11 Osnovne studije Programi u Porez 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Ekonomije
 • Porez
Polja studija
 • Studije Ekonomije (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

   Osnovne studije Programi u Porez

   дипломирао је нормално завршена за четири године. Међутим, у зависности од школе и области студија, то може да потраје између три и пет година. Овај диплому се обично зарадио пре магистрирао.

   Шта је завршио у опорезивању? Овај степен је обично специјалитет у оквиру обрачунског програма и фокусира се на припреми стручњаке у припреми пореза. Општи курсеви у рачуноводству се узимају, укључујући финансијско књиговодство, рачуноводство за управљање, међународног привредног права, управљања, организационог понашања и маркетинг. курсеви пореске специфичне су у фокусу и може укључивати федералну опорезивања дохотка, пословни опорезивање и анализу финансијских-известаја. Програми имају за циљ да развију разумевање управљања пореза и за фирме и појединце. Важно је напоменути, међутим, да због сложености пореских закона, већина студенти бирају да се концентрише само на једном подручју.

   Предности завршеног опорезивања програм укључују способност за рад у припреми пореске или покренете сопствени бизнис као порески Препарер. Ти си у стању да компетентно заврше потребне формуларе за разне клијенте, осигуравајући да се правилно испуњавају своје пореске обавезе.

   Трошкови програма је тешко проценити због варијација у програмима и школама. Најбољи начин да сазнате који ти се трошкове је да контактирате канцеларију финансијску помоћ у одабраној школи.

   Дипломци програма су спремни да раде као порески рачуновођа и седе за било потребно лиценцирање. Ученици такође могу радити као порески приређивача. Запошљавање цоулд бе фоунд с владом или приватних послодаваца. Ово укључује рад у свом пореза припреме посла или раде за пореске припреме предузећа. Осим тога, да ли сте спремни да раде у финансијском одељењу компаније.Уобичајене опције каријере за дипломце студијског програма а опорезивање дипломираног укључују ревизор и порески адвокат, мада треба напоменути да постане адвокат захтева додатно образовање.

   Уколико сте заинтересовани да помогнете људима навигацију често збуњујуће свет опорезивања, онда степен дипломирани у опорезивању може бити за вас. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.