Keystone logo

20 Osnovne studije Programi u Pomorski menadžment 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Nauka o Životnoj sredini
  • Obalske studije
  • Pomorski menadžment
Polja studija
  • Nauka o Životnoj sredini (20)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Pomorski menadžment

Зарада диплому у приобалним и морским Руководство је одлична прилика за појединце који желе да истражују околину океана. То је у настајању поље пројектована да пружи студентима са разумевањем обалних и морских екосистема, заједно са практичним знањем морског управљања.

Шта је дипломирани у приобалним и морским управљање? Овај степен опремио студентима неопходних знања за успех, као што су стицање разумевање научних појмова везаних за морског живота. Студије се усредсредити на регулаторни и административног оквира глобалне приобалним и морским управљање. Учесници програма ће такође научити о потреби да се одржи и заштите обалу, са нагласком на заштити ресурса. Признавањем виталну улогу коју играју океани, студенти добијају разумевање динамичких морских процесе потребне за праћење атмосферског ЦО 2 и киселост океана.

Постоје разлози зашто појединци обилне одлуче да зараде диплому у приобалним и морским управљање. Студенти могу предвидети истраживање теорије и принципе биологије, океанографију и геологије. Цоурсеворк обухвата астрономију, историју, филозофију, хемије и приобални екологију.

Трошкови Програм варирају у зависности од установе, а степен обично траје између три до четири године да заврши. Појединци морају темељно истражити школе да се уверите да је програм уклапа своје циљеве.

Дипломци овог програма су у потражњи за све конкурентске каријере у приобалном и морског области управљања због својих специјализованом научном усавршавању, решавање проблема способности и вештине критичког размишљања. Могућности за запошљавање укључују поморске биологе, аквакултуре техничаре, природне менаџерима ресурса, рибарства официре и научнике животне средине.Поред тога, ученици могу развити увид у оно што је потребно да буде успешан радећи са људима у ресурс и туризма, заштите животне средине и очување сектора индустрије.

Многи међународни могућности за програм постоји од универзитета широм света. Онлине класе и алтернативе веб базирани су идеални за студенте који живе у удаљеним подручјима широм света. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.