Keystone logo

98 Osnovne studije Programi u Društvene nauke Političke nauke Politika 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Politika
Polja studija
  • Društvene nauke (98)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Društvene nauke Političke nauke Politika

Дипломска диплома служи као доказ да је његов носилац успјешно завршио свој додипломски програм и стога је спреман за високо образовање или стекао вештине потребне за адекватан рад у његовом изабраном пољу. Овај степен се може добити од факултета или факултета и у просеку траје од три до седам година да се заврши.

Шта је бацхелор у политици? Ово је широко подручје студија које предаје ученицима вештине које им треба да успјешно раде као политичари или подржавају различите политичке кампање и узроке. Од студената се може очекивати курс који се фокусира на економске и социјалне силе, политичке институције, људско понашање, спољну политику, међународне односе и политичку теорију. Ове теме су осмишљене тако да студентима обезбеде знања која су потребна да би се суочили са свакодневним изазовима са којима се могу срести, док траже каријеру у овој области.

Један вештак за учење може очекивати да добије док истражи овај степен је побољшана вербална и писмена комуникација, што је свеобухватно корисно додавање било којег постојећег вештине. Друге кључне вештине које ученици могу научити укључују анализу политике заједнице и посредовања.

Ученици треба увек да одвоје времена да изврше мало истраживања у вези са трошковима њиховог образовања како би могли да планирају своје финансије у складу с тим. Трошкови се разликују различито између различитих земаља и институција, као и између курсева на лицу и он-лине.

Политика је увек присутна, од малих, локалних организација до огромних, међународних, што значи да постоји вероватно велики број радних мјеста доступних онима који се слажу са овим степеном. Неке позиције које могу интересовати амбициозне политичаре укључују законодавца, аналитичара политике, координатора за комуникације, анкетара, лобисте, менаџера кампања, политичког консултанта, начелника особља и консултанта за медије. Многе од ових позиција постоје и на великим и мањим политичким тимовима, што дозвољава онима са овим степеном да боље проналазе положаје у којима су заиста удобни.

Било да сте заинтересовани за преузимање локалних, интернационалних или чак и он-лине курсева, на располагању је пуно опција. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.