Keystone logo

10 Osnovne studije Programi u Studije Humanističkih nauka Istorija Politička istorija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Istorija
  • Politička istorija
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Humanističkih nauka Istorija Politička istorija

Колеџи и универзитети додељују дипломе, и обично трају три до седам година да би завршили. Студенти проучавају одређени предмет, који се понекад назива и мајор. Стип припрема студенте за улазак у радну снагу или постдипломски програм.

Шта је дипломирани економиста у политичкој историји? Овај бацхелор програм истражује однос између политике и историје. Студенти откривају како су политички системи обликовали и утицали на историјске догађаје. Предмети укључују детаљно истраживање и писање. Од студената се може тражити да изврше упоредну анализу политичких идеја, друштвених покрета, владиних политика и глобалних послова. Курикулум може обухватити културу, друштва и економије региона, попут Блиског Истока, Африке, Сједињених Држава, Азије, Кариба, Латинске Америке и Русије. Осим тога, теме могу обухватати арапско-израелски сукоб, Британско царство, Други светски рат, Вијетнамски рат, религију, расизам или демократију. Учесници имају могућност одабира малољетника у предмету као што су родне студије, антропологија, афричке студије, афроамеричке студије или верске студије.

Студенти који траже диплому из политичке историје добијају снажна истраживања, писање и аналитичке вештине. Овај скуп вештине користи их у многим областима живота. Поред тога, ове вјештине су од суштинског значаја за помоћ у напредовању у одабраном подручју.

Трошкови дипломирања у политичкој историји варирају на основу факултета или универзитета. Потенцијални студенти треба пажљиво истражити институције како би се осигурали упис у школу која одговара њиховим академским циљевима и буџету.

Дипломци са дипломом из политичке историје имају широк опсег каријерних опција. Појединци се запосле у влади, образовним институцијама, непрофитним организацијама и приватном сектору. Врсте позиција које ови појединци имају су наставници друштвених студија, специјалиста истраживања, новинар, политички менаџер кампање, адвокат имиграната, непрофитни програмски директор и организатор заједнице. У неким случајевима дипломирани студенти имају више академских акредитива, као што је докторат. или права.

Факултети и универзитети широм света нуде онлине курсеве за стицање дипломе из политичке историје. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.