Keystone logo

8 Osnovne studije Programi u Studije Ekonomije Ekonomija Politička ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Politička ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Ekonomije Ekonomija Politička ekonomija

Бацхелор'с дегрее је додјела додипломских студија на различитим факултетима и универзитетима. Студија на нивоу колеџа обично траје четири године за редовног студента.

Шта је дипломирани економиста у политичкој економији? То је подручје студија које разматра интеракцију између политике и економије на националном и међународном нивоу. Многи програми наглашавају односе између управљања и тржишта, који су у корелацији са односима између институција и интересних група. Доступни курсеви често зависе од факултета. Међутим, они могу бити слични економији за одговорно грађанство, принципе макроекономије и микроекономије, компаративне јавне политике, јавне финансије и јавне политике.

Учесници у овом програму стекну аналитичке, језичке и истраживачке вјештине осмишљене тако да им помогну да успију у будућој каријери и личним подухватима. Научници могу да користе аналитичке и истраживачке способности да би разумели утицај својих избора на савремену економију и политику. Језичке вештине олакшавају ученицима да комуницирају са онима око њих.

Трошкови Бацхелор у политичкој економији могу зависити од трајања школе и програма. Неке школе могу имати различите наставе на основу године пријаве. Најбољи начин да се процени јесте директно контактирати универзитет.

Какву врсту каријере води до дипломе из политичке економије? Ово може зависити од интереса и историје дотичног ученика. Међутим, опције уопштено укључују каријере сличне специјалисту истраживања, менаџеру непрофитне организације, аналитичару спољне трговине, координатору политике, писцу, администратору бенефита, аналитичару за јавне финансије и пословном савјетнику. Стручњаци такође могу користити ово образовање као полазну тачку за правну диплому, дипломске студије у политичкој економији или дипломски степен социјалног рада.

Колеџи и универзитети широм света могу да понуде диплому из политичке економије у кампусу или на мрежи. Спремни да радите више истраживања? Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.