Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Obrazovanje
 • Podučavanje
Polja studija
 • Obrazovanje (342)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

342 Osnovne studije Programi u Podučavanje 2024

  Osnovne studije Programi u Podučavanje

  За многе студенте са средњом стручном спремом или ГЕД сертификације који желе да наставе школовање, Бацхелор 'с Дегрее је велики корак. Ова диплому обично подразумева одређену количину општих студија, као и више конкретан програм фокус Студент 'с избором.

  Шта је дипломирани у настави? Овај степен је дизајниран да припреми студенте за каријере у образовању; како кроз наставу у учењу теорију и будући ученици вежбају ове вештине у учионици. Програми често имају специфичне нагласак, као што је у јавности и заједнице образовања, образовање у раном детињству, или датој области фокуса. На пример, студент интересантно да постане наставник енглеског језика могу да похађају курсеве повладјивао тог циља, и на тај начин буде изложен предаје теорију о томе како да научи читање и писање. Сходно томе, наставни план и програм ових програма је веома варијабилна у зависности од школе и појединца Студент 'с циљевима.

  Главна предност дипломирао са дипломирани у настави вредан вештина сет ови програми могу да обезбеде. Поред интимним познавањем год дисциплина фокус бирају, студенти могу да стекну искуство у раду са суштинску ученицима свих узраста у широком спектру контекста. Дипломци долазе од ових програма са јаким вербалне комуникације способности, владају различитим техникама наставе, као и искуства са морају да мисле на своје ноге и решавају проблеме када се оне појаве.

  Сваки програм ће имати различите таксе у вези са регистрацијом и упис. Контакт Школе за више информација о трошковима можете очекивати након пријема.

  Позадина у образовању отвара многа врата, када је у питању могуће будуће каријере.Због кључних и преносива знања и искуства, овај пут из студија пружа, дипломци наставних програма може наставити да наставе каријеру у било ком броју области, укључујући, али не ограничавајући се на оне који се директно односе на образовни систем. Поред наставних вештина, дипломци могу ставити да користе своје комуникацијске вештине избрусио и стварног света искуство, како веома тражен таленте у многим областима од посла до новинарства.

  Уписа у онлајн програму кроз основне академске студије је посебно погодан начин да наставе диплому у настави, јер даје студентима приступ многим уваженим програме широм света. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.