Keystone logo

62 Osnovne studije Programi u Ples 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Scenska umetnost
 • Ples
Polja studija
 • Scenska umetnost (62)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Ples

  Зарада диплому у плесу је одлична опција за студенте који уживају извођачким уметностима. Студенти зарађују овај степен може развити своју интелектуалну и физички потенцијал у плесу, као и да омогући да раде у разним уметничким правцима.

  Студенти обично питају: "Шта је дипломирани у Данце?" То је и физичко и академско проучавање перформанси, кореографије и умећа. Би зарађују овај степен, студенти су вођени у правцу већег знања плеса кроз фокус на физичким, техничким, комуникативне и уметничким аспектима заната. Њихово знање се стимулише са разумевање социјалног и историјског контекста у оквиру којег кореографија и перформансе су креирали и доживљавају. Програм такође подстиче студенте са вештинама и знањима на писаних и визуелних уметности, која може да их подстичу ка уметничком презентације.

  Ове студије су нарочито корисне за студенте који желе да уче на вишем нивоу образовања и напредак своје каријере у драмских уметности. Студенти могу побољшати своје знање и стручност у кореографији. Курсеви се разликују, али пре свега фокусирати на управљање учинком, импровизација, кореографија и технике класе у различитим уметничких стилова.

  Пошто је овај програм је понуђен од разних школа широм света, трошкови за регистрацију и таксе курс варирају у зависности од установе и земље. Заинтересовани студенти треба да контактирају специфичне институције да науче више.

  Након студенти зарадити овај степен, они могу да нађу посао у неколико области, укључујући постане администратора или наставник плеса. Они такође могу да нађу посао као покрет аналитичара, историчар и истраживач, фитнес инструктор, професионални плесач, кореограф или директора једног Данце Цомпани.Дипломирани може чак наћи посао као терапеут за плесаче или као уметности програмера у заједници.

  Студенти заинтересовани за ове области проучавања требало би да почне са предузимањем неопходних корака ка добијању њихов степен у драмских уметности. Са курсеви понудио и онлине и у кампусу, као и део времена и пуно радно вријеме, студенти могу наћи флексибилност за њихову распореду. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.