Keystone logo

6 Osnovne studije Programi u Planiranje razvoja 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Poslovanja
 • Nekretnine
 • Planiranje razvoja
Polja studija
 • Studije Poslovanja (6)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Planiranje razvoja

  дипломирао је програм студија омогућава ученицима да постигну значајан лични и професионални развој у одређеној области. Већина програма су између три и четири године дуге, опремање ученика зарађују са добро заобљеним образовања.

  Шта је завршио у планирању развоја? Студијски програми већине урбанистичког планирања Бацхелор 'с подразумевају Рад током изводјења курса у друштвеним наукама, политике, етике и градских послова. Ученици уче о актуелним економским питањима, процедура политике, одрживост и стамбених и пословних ограничења урбанистичких. тема Специфични курса могу да укључују питања животне средине, пројекте теренске заједнице и глобализације, буџетирање за урбаног раста, анализа урбаних политика и коришћење земљишта и развој. Субјекти излагати студенте на путевима алате политичких наука, дизајн, анализу политике, и економија може утицати да утиче значајније на животну средину и социјална питања у Сједињеним Државама и иностранству.

  Студенти зарађују своју диплому стећи број вештина да користи своје личне и професионалне животе. На пример, они уче организацију, комуникацију, решавање проблема, и одлучивања вештине за промовисање ефикасног и праведног глобалне промене.

  Трошкови програма варирају између институција, у зависности од локације универзитета и трајања студија. Ученици треба да истражи могућности да обезбеди програм испуњава своје циљеве и циљеве у каријери.

  Зарада диплому у планирању развоја може отворити врата за каријере у разним областима и дисциплина у јавном и приватном сектору. Неки од ових послова може да укључује грађевински инжењер, гради геометар, менаџер развоја заједнице, пејзажни архитекта и администратор државној служби. Програм такође може да обезбеди основа за студенте који се припремају за дипломски рад на планирању, права, урбаног дизајна, и јавне политике.

  време да наставе циљева зарађују високо образовање Проналажење је лакше уз флексибилност и практичност онлине програма. Интернет-басед Курс омогућава студентима да било где уписати широм света. За више информација, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.