Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Vazduhoplovstvo
 • Pilotska obuka
Polja studija
 • Vazduhoplovstvo (20)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

20 Osnovne studije Programi u Pilotska obuka 2024

  Osnovne studije Programi u Pilotska obuka

  По завршетку средње школе, већина студената је спремна да постдипломске студије. Ова академска додјела додипломског студија омогућава боље разумијевање одређеног подручја студирања. Може потрајати три до пет година да заврши овај програм студија.

  Шта је дипломирани пилот у пилоту? То је програм који је дизајниран око учења студената како пилотирати авион. Неки универзитети могу понудити пилот обуку за авионе или хеликоптере. Већина обука укључује практично искуство које лети и користи симулатор летења. Пре поласка у кокпит, студенти могу очекивати да заврше обавезне курсеве сличне операцијама ваздухоплова, перформансама летења, анализи летачке технике, сигурности летења, физиологије летења, домаћој и међународној пловидби, управљању ресурсима, законима о ваздухопловству и напредним хеликоптерским системима.

  Пилоти морају бити вјешти лидери, доносиоци одлука и менаџери ресурса, тако да није изненађење што овај дипломски степен помаже ученицима да унапреде ове вјештине. Са вођством, одлучивањем и вештинама управљања способностима, дипломци постају конкурентнији кандидати и вероватније ће успети у свом личном животу.

  Трошкови Бацхелор у Пилот Траининг-у могу се знатно разликовати. Делом то зависи од школе и трајања програма. Најбољи начин да се процени је директно контактирање универзитета.

  Најочигледнија каријера доступна дипломцима са дипломираним пилотом је пилот. Међутим, ова каријера може бити разнолика. Неки ученици настављају са пилот комерцијалним авионима, бродским авионима, приватним авионима и пољопривредним хеликоптерима. Друге могућности за каријеру су истражитељи безбедности летења, менаџери авиационих програма, оперативни приправници, оперативни стручњаци, службеници за одржавање контролора и планери авијације. Научници могу чак користити овај степен као полазну основу за више образовања.

  Студенти могу бити у могућности да се упишу у програм Бацхелор ин Пилот Траининг на универзитетима широм света или путем онлине програма. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.