Keystone logo

6 Osnovne studije Programi u Pekarstvo 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije hrane i pića
 • Kulinarstvo
 • Pekarstvo
Polja studija
 • Studije hrane i pića (6)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Pekarstvo

  Да бисте стекли диплому, студенти узимају разне предмете и фокусирају се на одређену област студирања. Ове степене обично захтевају неколико година да заврше и могу комбиновати формалну обуку уз практично учење. Дипломци требају имати довољно вјештина за извођење на вишем нивоу од кандидата без степена или релевантног искуства.

  Шта је Бацхелор у печењу? Предмети у овој области укључују обуку у уметности и науци о припреми пекарских производа. Студенти сазнају о састојцима и процедурама за припрему разних врста хране. Могу се специјализовати за одређену врсту печења, као што су пецива, хлебови, колачи или методе без глутена.

  Студенти уписани у програм Бацхелор ин Бакинг програмских способности који им је потребан да би поред општих компетенција успели. Пјесни пекари ће научити како пратити упутства, управљати временом и инвентарима и израчунати приносе. Формална обука припрема дипломце да доследно стварају производе који желе потрошаче.

  Трошкови дипломирања за пекарство варирају зависно од установе. Општи универзитети и школе кулинарства или угоститељства нуде овај курс студија, а потенцијални ученици могу да упореде трошкове за сваку опцију. Већина програма са пуним радним временом траје четири године, али убрзани планови могу бити доступни.

  Дипломци са дипломом за пекарство могу наћи запослење као пекари или пецива. Неки пекари продају вруће ствари из пећнице док други производе припремљене или спремне за пеко производа за продавнице, компаније или институције. Позиције које дипломирани квалификује зависе од врсте печења на којима се он или она одликују. Програми за печење могу такође обезбедити обуку у основама пословања како би припремили студенте да отворе своје пекарије или управљају постојећим операцијама.

  Универзитети и кулинарске школе широм света нуде програме Бацхелор ин Бакинг. Онлине курсеви могу укључивати проучавање рецепти и гледање видео снимака и захтијевати од студента да практикују код куће или у лиценцираном објекту. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте административну канцеларију школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.