Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Ekonomije
 • Osiguranje
Polja studija
 • Studije Ekonomije (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  14 Osnovne studije Programi u Osiguranje 2024

   Osnovne studije Programi u Osiguranje

   Зарада диплому у осигурању је одлична прилика за појединце који желе да се припреме за динамичну каријеру у пословима осигурања. То је атрактиван пут ка учењу о различитим врстама осигурања, разни послови доступни у индустрији и припрема за националне лиценцу испита. Студенти стекао диплому у осигурању може постати стручњаци у управљању ризицима и индустрије осигурања, владиних агенција и непрофитних организација.

   Шта је дипломирани у осигурању? Овај степен опремио студентима неопходних знања за успех, као што су разумевање како се ризици управља и финансира у пословном свету. Студије се фокусирају на живот и здравствено осигурање, осигурања лица, комерцијалну осигурање, право осигурања и управљања ризицима. Учесници програма ће такође научити о помагању физичка и правна лица управља ризицима против великог губитка и предвидивих проблема.

   Постоје разлози зашто појединци обилне одлуче да наставе диплому у осигурању степена. На пример, програм учи разне вештине, као што су аналитичке размишљање, квантитативне анализе, теам буилдинг и иновативне решавању проблема. Студенти могу предвидети истражује принципе и стратегије за управљање свим аспектима индустрије осигурања.

   Трошкови Програм варирају у зависности од установе, а степен обично траје између три до четири године да заврши. Појединци морају темељно истражити школе да се уверите да је програм уклапа своје циљеве.

   Дипломци овог програма су у потражњи за све конкурентске каријере у индустрији осигурања, а може постати актуара, агенте или посредници, менаџери ризика корпоративне, Универсал планери, представнике на терену и преваре осигурања истражитеље. Друге могућности укључују послове као потраживања за подешавање, контролу губитка средстава, девизне трговаца, осигуратељи и управљање ризиком.Студенти развијају велики увид у оно што је потребно да постане један осигурање од професионалне фокусирањем на посвећених принципима етике и друштвене одговорности.

   Многи међународни могућности за програм постоји од широког спектра универзитета. Онлине часови су идеална опција за појединце који живе у удаљеним подручјима широм света. Алтернативе веб-басед регрутовање студената који захтевају флексибилан распоред. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.