Keystone logo

28 Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Rukovodstvo Organizaciono rukovodstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Menadžmenta
  • Rukovodstvo
  • Organizaciono rukovodstvo
Polja studija
  • Studije Menadžmenta (28)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Rukovodstvo Organizaciono rukovodstvo

Диплому је диплому која пружа напредне наставу на одређеном подручју интереса. Студенти који обављају диплому тренира за изабраног каријере или постављању основа за даље студије на нивоу дипломирани.

Шта је дипломирани у организационом Лидерство? Овај степен програма даје знања и вештине потребне за лидерство у областима као што су људски ресурси и непрофитним организацијама. Специјализација је такође у понуди у комуникацијама, истичући међуљудске размене и изградњу комуникационих решења. Наставни план и програм за организационе лидерство обухвата предмете као што су критичког мишљења, управљања, рачуноводства, буџета, и информационих система. Упуте људским ресурсима подразумева студије социологије и психологије, анализе посла, пласман, накнаде, бенефиција, обуке и односе са запосленима. Непрофитна специјалитет центара о томе како друштвени проблеми се обратио преко непрофитних агенција.Могућности су обезбеђени за стажирање и учешће у студијама случаја.

Студенти програма остваре лични развој кроз развој критичког мишљења и вештине доношења одлука. Поље нуди прилику да искористе заједницу и спроводе поједине страсти кроз лидерство у непрофитним организацијама.

Школе у ​​многим различитим земљама нуде програме у организационом вођство. Наставни план и локација су међу факторима који одређују трошкова. Да бисте пронашли најбоља опција да испуни појединачних интереса и циљева, ученици треба истражити своје глобалне могућности.

Дипломци су опремљени да се позиције лидерства у разним аспектима организационе структуре, укључујући управљање, финансија, прикупљање средстава, и маркетинга. Концентрација комуникације отвара врата за каријере као што су представник за односе са јавношћу, друштвених медија специјалиста, медијски координатор, техничке писац и информације менаџер.Опција људским ресурсима пружа могућност да раде у обуку и развој, радна места, администрацији давања, и анализе посла. Вештине и знања добијених из програма могу се применити у непрофитном арени, као и опште пословног сектора.

Да бисте започели каријеру вредну у пољу које могу да направе разлику у свету, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.