Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Menadžmenta
 • Organizacioni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (23)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  23 Osnovne studije Programi u Organizacioni menadžment 2024

   Osnovne studije Programi u Organizacioni menadžment

   диплому обично траје четири године да заврши, али може да потраје и седам година. Ово је диплому која може фокусирати на науку, математику, уметности или наука. дипломирао је често потребно пре него што студент може да води било коју врсту дипломске студије.

   Шта је завршио у организациони менаџмент? Дипломирани Организационог менаџмента је студиј који се фокусира на то како функционише организације. Неки програми могу гледати комуникације, управљање људским ресурсима, доношење одлука, етике и групног понашања како би боље разумели како да управљају организацијама. Курсеви потребни за главни може да варира од једне институције на другу, али могу да обухвате пословне комуникације, лидерство за организација, организационог развоја или принципа личног и организационог вођства.

   Са овим типом степена, студент може бити боље припремљени за процену и промени своје лидерски стил да боље одговара одређеној организацији. То би могло довести до већег плате или промоцију. Нежења у организационом менаџменту је корисно због практично искуство које нуди.

   Када је реч о трошковима дипломирао је, може бити тешко проценити. Чињеница је, школарина варира од установе до установе. Локација колеџа, како се предавања и колико курсева узмете може играти улогу у трошковима степена.

   Већина дипломци са позиције на основним студијама ентри-левел степен добитак. Овај степен са неким претходним искуством, међутим, треба припремити за позицију за управљање средњег нивоа у различитим индустријама, као што су владе, малопродаје и продаје. Неки дипломци могу чак одлучити да започну сопствени бизнис.Дипломирани организациони менаџмент такође може вас припремити да наставе студије или докторат магистра.

   Када сте спремни да се пријаве, тражи свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.