Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Nauka o Životnoj sredini
 • Održivost u nauci o životnoj sredini
Polja studija
 • Nauka o Životnoj sredini (20)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  20 Osnovne studije Programi u Održivost u nauci o životnoj sredini 2024

   Osnovne studije Programi u Održivost u nauci o životnoj sredini

   Већина планова за дипломске студије почињу широком базом захтева и настављају се на специјализованијим студијама. Студенти морају развити општу способност и положити све напредније курсеве у свом фокусу. Дипломци требају демонстрирати стручност у својој примарној области студирања.

   Шта је Бацхелор у одрживости животне средине? Ова дисциплина се фокусира на идентификацију еколошки прихватљивих приступа у напорима од градње до производње. Одрживи приступи могу укључивати супституцију нетоксичних материјала или проналазити начине да се смањи еколошки отисак производње. Ови методи могу омогућити предузећима да раде са мањим трошковима ресурса или отпадом.
   Постоји много предности у постизању дипломске дипломе о одрживости животне средине. Овај курс студија објашњава аналитичке вјештине и побољшава способности дипломаца да теже различитим исходима. Студенти упознају економске и природне импликације развоја и ланца снабдевања. Ове вештине се захтевају од влада, међународних организација и приватних компанија.

   Трошкови за Бацхелор ин Енвиронментал Сустаинабилити програм варирају на основу школа и земаља. Израчунати трошкове присуства током четири године редовног рада на предмету. Такође можете желети да утврдите трошкове уџбеника и сваку опрему неопходну за комплетирање лабораторијских или истраживачких компоненти.

   Дипломирани студенти са еколошком одрживошћу могу своје знање примијенити у више различитих каријера, било да раде као савјетници за одрживост или стручњаци за владе или компаније. Власници диплома могу тражити запослење у консултантским предузећима или међународним организацијама или дјеловати као независни процјенитељи. У тим улогама ће утврдити ефекте производње животне средине, изградње или развоја инфраструктуре и утврдити опције које успоставља равнотежу између вриједности или профитабилности и одрживости.

   Бацхелор ин Енвиронментал Сустаинабилити је постао популарна област студирања, а многи универзитети и онлине програми нуде дипломе у овој области. Можете одлучивати о програмима заснованим на локацији или количини флексибилности која вам је потребна за постизање овог степена. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте административну канцеларију школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.