Keystone logo

19 Osnovne studije Programi u Studije Održivosti Studije ekonomije održivosti Održivo poslovanje 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Održivosti
  • Studije ekonomije održivosti
  • Održivo poslovanje
Polja studija
  • Studije Održivosti (19)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Održivosti Studije ekonomije održivosti Održivo poslovanje

Обично се назива четворогодишња диплома, а диплому може да траје од три до седам година да би завршио. Зарадујем овом дипломом омогућено је да дипломци пруте каријере у новим професијама које могу бити веће плаћање уз више могућности за напредовање. Програми су доступни у многим областима студија.

Шта је Бацхелор ин Сустаинабле Бусинесс? Студенти који су заинтересовани да промовишу здраве и безбедне заједнице кроз посао могу бити заинтересовани за програме. Часови се могу окретати око типичних пословних тема као што су комуникација, маркетинг, управљање и рачуноводство. Поред тога, студенти ће се упознати са моделима еколошке и социјалне интелигенције и одрживости. Они такође могу проучавати хемију, биологију и друге науке како би боље разумели утицај пословања на животну средину.

Вјештине стечене након што сте стекли диплому одрживог пословања укључују иновације, рјешавање проблема и критичко размишљање. Ове вештине могу бити од користи ученицима и професионално и лично.

Постоји низ фактора који треба размотрити приликом избора програма, као што су трошкови и дужина студија. Детаљи о трошковима школарине могу се добити директним контактирањем школа. Студенти могу очекивати да проводе три до седам година по завршетку степена, зависно од програмских захтева.

Одрживи пословни степен припрема студенте да уђу у пословни свет са новом перспективом о дугорочној профитабилности и утицају на животну средину. Називи послова могу укључивати менаџера људских ресурса, консултанта за одрживост, менаџера производње, професионалца за одрживост, координатора пројекта, директора стратегије, специјалисте за пословну интелигенцију и стручњака за развој пословања. Ови послови могу бити врло уносни и чак могу дозволити покретање горе.

Постоји много могућности за оне који су заинтересовани за зараду Бацхелор ин Сустаинабле Бусинесс, укључујући ноћне и онлине часове. Програми се могу наћи локално и на међународном нивоу и могу бити доступни на пола радног времена или пуно радно време. Да бисте пронашли прави програм за вас, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.