Keystone logo

118 Osnovne studije Programi u Obrazovanje u osnovnoj školi 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Obrazovanje
 • Obrazovanje u osnovnoj školi
Polja studija
 • Obrazovanje (118)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

   Osnovne studije Programi u Obrazovanje u osnovnoj školi

   Бацхелор диплома се додјељује студентима који завршавају обично тродневни и петогодишњи наставни план и програм у обичним и специфичним образовним предметима. Учесници типично бирају подручје фокуса, често се зове главни. Они који желе да траже магистарску или докторску диплому често морају прво завршити бацхелор програм.

   Шта је бацхелор у основном образовању? Програм даје студентима знања, вештине и стручност која им је потребна да би успели као наставници у основним школама. Учесници обично полажу курсеве у педагошкој теорији, дечијој психологији и инструкцијским техникама. Они такође уче опће информације о разним академским предметима. У зависности од програма, учесници такође могу очекивати да науче страни језик или стекну вештине за рад са децом која имају инвалидитет. Бацхелор'с програмски стручњаци обично завршавају своје наставне програме узимајући практичну наставу за ученике, осмишљену тако да им пруже изложеност у учионици у стварном свету.

   Студенти који се упишу у програм Бацхелор у основном образовању стекну и личне и професионалне вештине. Они науче да критички размишљају и управљају дугорочним пројектима. Знацајније, студенти уче инструктивне и колаборативне вештине. Након дипломирања, већина може ефикасно научити малу децу.

   Трошкови похађања програма Бацхелор у основном образовању зависе од колеџа. Заинтересоване особе често истражују све потенцијалне институције како би боље разумеле како припремити своје образовне буџете.

   Постати професор у учионици је најчешћи пут каријере за дипломце Бацхелор ин Елементари Едуцатион програм. Без обзира на то, они који зарађују имају вештине и стручност неопходне за такмичење за широк спектар професионалних позиција. Неки одлазе да раде у пословном свету као корпоративни тренери, помажући одраслима да науче вештине које им треба да ефикасно обављају своје послове. Други дипломци одлучују да постану мастер и докторски студенти да би постали школски директори или администратори округа. Без обзира на то, дипломци често зарађују конкурентску плату.

   С обзиром на то да су програми Бацхелор ин Елементари Едуцатион доступни у институцијама широм планете, студенти имају различите могућности за постизање степена. Неки добијају наставу у традиционалним учионицама, док други имају курсеве на мрежи. За више информација потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.