Keystone logo

13 Osnovne studije Programi u Obnoviva energija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Nauke o energiji
  • Energija
  • Obnoviva energija
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Obnoviva energija

Магистрирао је у обновљиве енергије може да се жали на ученике са живом интересовању за изградњу и пружање подршке ресурсе и технологије које проширују енергетске опције за економија и друштава широм света.

Шта је тачно дипломирани у обновљиве изворе енергије? Овај студиј је вишу степен програм који ствара и гради на темељима комуникације, критичке анализе, математици и науци, са посебним концентрације на обновљивим технологијама ресурса. То може да укључује зелене градње, биогорива и алтернативне системе енергије као што су ветар и соларна енергија. Настава може да обезбеди практична знања о електричним и механичким инжењерингом као што се примењују на обновљиве изворе, као и фокусом на енергетским компонентама као што су гориву ћелију и геотермалне енергије.

Овај степен може имати користи од ученика тражи да наставе будућност у обновљиве енергије нудећи разумевање термодинамике, енергетски историје, ефикасна дизајна зграда, контролни системи дизајн и више. Матуранти могу унети и неке напредна студијског програма мастер или са добро заобљеног позадини у обновљиве изворе, или померите директно у индустрији.

Школарина и накнаде за степен се индивидуално одређује сваке институције. Да бисте сазнали трошкове програм студија, контактирајте директно пријемна канцеларија програма по вашем избору.

Постоји свет прилика за студенте који заврше са дипломом у обновљиве изворе енергије. И приватни и јавни сектор нуде више опција у каријери. Људи су потребни за развој пројеката, компоненти производњи, грађевинарству, пословањем и пословањем менаџерима, инсталације, образовање и обуку, и система маркетинга и продаје.Матуранти може да се консултује за приватне компаније или за комуналне услуге, или обезбеди позицију владе у грађевинарству.

Алтернативних и обновљивих енергија се развијају и промовишу да умањи утицај ограничених ресурса широм планете. Постаните део ове узбудљиве области, на почетку програма данас. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.