Keystone logo

9 Osnovne studije Programi u Novinarstvo u elektronskim medijima 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije
 • Novinarstvo
 • Novinarstvo u elektronskim medijima
Polja studija
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije (9)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Novinarstvo u elektronskim medijima

  Бацхелор диплома обележава завршетак студентског додипломског студија и пружа портал за постдипломске студије на многим универзитетима, заједно са темама које су потребне за извођење у одређеној области. Студенти који се упуштају у овај степен обично ће имати велики број основних предмета и одређених часова за добијање добро заокруженог образовања.

  Шта је дипломирани новинар? Овај степен програма се фокусира на комуникацију и савремену технологију емитовања, дајући студентима доступност знања која им је потребна да би се успјешно обављали у низу сродних каријера. Студијска студија ће вероватно бити у великој мјери укључена у усавршавање њиховог извјештавања, писања, доставе говора, производње, графичког уређивања, рада с камерама, прича и прича. Курсеви који граде ове вјештине могу омогућити ученицима да савладају креирање новина, часописа, радио емисија, филмских приколица и многих других врста широко распрострањених медија.

  Може се очекивати да ће један од најбољих студената знања бити овладаван током потраге за овим степеном вербалне комуникације. Ово, заједно са побољшаном организацијом и бољим разумијевањем савремене рачунарске технологије, једнако је корисно и код куће и на радном месту.

  Различите институције и земље домаћини ће понудити различите школарине за неопходне курсеве за овај степен, тако да је тежак низак трошак. Увек је саветовано да студенти раде своја истраживања у погледу трошкова пре него што почине одређени школски или дипломски програм.

  Неки послови који дипломанти овог програма могу да нађу приликом уласка у радну снагу укључују медијског планера, фотографа / кинематографа, координатора визуелних ефеката, радио-писача, сценариста, сидра за вести, медијског критичара, уредника, новинара и писаца садржаја. Многе од ових позиција постављају дипломце у очи јавности где ће њихова обимна обука за вербалну и писану комуникацију вероватно доћи у игру. Друге потенцијалне каријере могу укључивати документарног произвођача, видео уредника, аудио инжењера, филмског директора и специјалисте за осветљење.

  Онлине курсеви су могући за студенте са пуним распоредом, док су традиционалне часове доступне и на локалним и међународним нивоима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.