Keystone logo

35 Osnovne studije Programi u Neuronauka 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Zdravstvena zaštita
  • Neuronauka
  • Neuronauka
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (35)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Neuronauka

Студенти који бирају да наставе диплому у Неуросциенце упусти курсу који се концентрише на обимном инструкција од стубова модерне неурологије, из ћелијске до система ниво. Држи диплому у овој области даје конкурентску предност на овој изузетно захтјевне области.

&nbsp

Шта је дипломирани у Неуросциенце? То је програм који је опремио студентима основним принципима и вештинама које ће им припремити да настави постдипломске студије успешно у разним фундаменталних и примењених дисциплина са фокусом неуронауке. Фокус се креће од когнитивних и биолошких наука до биотехнологије и медицине. Учесници ће такође научити основна и примењена знања у опште науке, психологије и биологије. Ови приступи могу укључивати глобалним темама, омогућавајући им да савладају и критичко сагледавање знања из области.

&nbsp

Образложење за студента определило да је Факултет у неурологију програма варира.На пример, курсеви научи различите концепте укључујући хемије, физике, психологије, биологије, информатике и математике. Цоурсеворк укључује детаљне студије каменца, саставу, ћелије и молекуларну биологију, психологије, органске биологије, и класе органске хемије.

&nbsp

Трошкови се разликују у зависности од школе, а програм траје обично између три и четири године. Важно је да сте истраживање програма по вашем избору темељито да се уверите да се уклапа своје циљеве.

&nbsp

Дипломци су у велике потражње за један број све више конкурентних позиција. Неуросциенце експертиза је од суштинског значаја у многим каријере, као што су академске науке и медицине. Други обухватају образовање, јавну политику, биотехнологије, издаваштвом, научно писање, филантропије и закон. Неки дипломци фоллов каријере пута до академског истраживања, образовне администрације и фармацеутска истраживања.Студенти ће развити солидну научну подлогу омогућавајући им да служе друштву у различите начине интеракцијом са вршњацима, факултет и професионалцима из области индустрије кроз интензивну искуства у учењу.

&nbsp

Опције су доступне на различитим домаћим и светским универзитетима. Онлине програми су одличан избор за појединце који живе у удаљеним подручјима са ограниченим приступом објекту. Опције Веб-басед задовољити онима којима је потребан флексибилан распоред. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.