Keystone logo

5 Osnovne studije Programi u Studije Administracije Neprofitne organizacije 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Administracije
 • Neprofitne organizacije
Polja studija
 • Studije Administracije (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Studije Administracije Neprofitne organizacije

  Нежења је диплому која се додељује када ученици заврше потребну сет курсева у области науке, уметности, или посао. Многи дипломци ће често улазе у радну снагу, док ће други наставити да зарађују за мастер-а или докторату.

  Шта је завршио у НПО? Овај програм је намењен онима који желе да управљају не-за-профит организацију (НПО), и они ће научити како да реинвестирају сву додатну зараду да постигну циљеве организације. Студенти ће се упознати са различитим типовима непрофитног сектора, као и економским и правним аспектима упућујући их. Сваки програм ће варирати, али тема може се врте око порески статус, руковођење, планирање, политика, стратегија, прикупљање средстава, одредбе о одговорности и аудиције, репрезентације, економске активности и надзор.

  Студенти који обављају овај степен имати користи у да добију да помогне заједници кроз организацију службе или добротворне.Да ли се одлуче да раде за утврђеном организацију или започети сопствени, студенти ће бити у стању да направи разлику.

  Трошкови у вези са НПО мери може да варирају од једне институције на другу. Фактори који су укључени укључују локацију школе и трајање програма. Позивање специфичних школа је најбољи начин да студенти сазнају шта ће бити потребно финансијске обавезе.

  Пацијенти са НПО степена могу да бирају да раде у непрофитним организацијама које се крећу од образовања, хуманистичких и религије друштвеним службама, здравству, и мисијама друштвених промена оријентисаних. Каријерни путеви могу укључивати директора за развој, извршни директор одељења, услугу или вођа програма и директор за прикупљање средстава. Они са предузетничког духа такође желети да покрену сопствени НПО у подручју које је важно за њих.

  Старт истраживања и упоређивања школа одмах путем нашег онлине базу података.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.