Keystone logo

54 Osnovne studije Programi u Nemački 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jezici
  • Nemački
Polja studija
  • Jezici (54)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Nemački

Магистрирао је на немачком је одличан начин за студенте да унаприједе своје мајсторство немачког језика и других сродних дијалеката. Појединци који успешно заврше овај програм ће такође научити више о историји и култури Немачке, као и друге земљама немачког говорног подручја.

Једно од првих питања многи студенти имају када истражујући своје опције степена је, шта је дипломирани на немачком? Овај 4-годишње додипломски степен тежи да укључи студије у немачкој књижевности, филма, и других културних тема. Фокус на немачком језику самом је прилично значајна, са бројним курсевима у изговору, фонетике, и превод се захтијева и такође понудио и изборне предмете. Неки програми нуде у иностранству искуство студирам у немачком говорном земљи да заврши образовних искустава.

Постоје многи разлози зашто студент може одабрати да наставе дипломирао на немачком да се иде даље желе да овладају језиком.Овај програм се преклапа у неколико различитих сродних области, укључујући историје, књижевности, и студије културе, од којих сви могу користити у различитим академским и у вези са радом подешавања.

Трошкови за дипломираног у немачком може значајно варирати у зависности од школе коју похађају размишљају; заједничке променљиве обухватају трајање програма и студирају у иностранству опције. Важно је да се пажљиво истражити школарину и све у вези накнаде сваког универзитета.

Дипломци овог програма имају вишеструке каријере локала за истраживање. У данашњој све више глобалној економији, Немачка има четврта по величини економија на свету. То је званични језик шест европских земаља, а говори више од 200 милиона појединаца широм света. Имајући детаљан разумевање овог језика и културе могу вас припреми за напредне академске студије у области, или да Вам предност у бројним привредним, законом или међународним пословима.Неки дипломци такође постају тумаче или преводиоци.

Постоје међународни опције за овај програм из разних школа; неки програми су доступни на мрежи. Да бисте почели са курса, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.