Keystone logo

16 Osnovne studije Programi u Nauka o životu Hortikultura Nauke o biljkama 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Nauka o životu
  • Hortikultura
  • Nauke o biljkama
Polja studija
  • Nauka o životu (16)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Nauka o životu Hortikultura Nauke o biljkama

Бацхелор диплома се додељује појединцима који су завршили своје додипломске студије у изабраној области. Типично, бацхелоров програм је усмјерен на постављање темеља за напредни степен, мада многи дипломци улазе у радну снагу непосредно након дипломирања.

Шта је дипломирани инжењер биолошких наука? Овај програм бацхелора фокусира се на развијање разумевања биљних генетика, хемије, биологије, анатомије, екологије, развоја и физиологије учесника. Истраживање биљака, иначе познато као ботаника, је важно, јер се већина друштва ослања на биљке за храну и алтернативне изворе енергије. Курсеви се могу фокусирати на дијагностику ризика од штеточина, идентификацију штетних штеточина као што су гриње и патогене и учење о заштити биљака технологијом. Наслови узорака курса могу бити агро технологије, интегрисано управљање штеточинама, хемијска контрола и биолошка контрола.

Дипломци овог степена имају тенденцију да избаце многе драгоцене особине и вештине, укључујући способност да анализирају и дијагнозе микроскопске проблеме. Ова студија може бити корисна у било којој области за коју појединац жели да уђе. Учесници програма могу такође да откажу своје вештине истраживања и побољшају своје способности за решавање проблема.

Трошкови Бацхелор у биотехнолошком сектору знатно варирају. Фактори који могу утицати на укупне трошкове школарине укључују локацију школе и трајање програма. Студенти такође требају узети у обзир трошкове живота прије подношења захтјева.

Постоји све већа потреба за појединцима са дипломом из биљних наука. Могућност прилагођавања програма одређеној области интересовања омогућава дипломцима да постигну своје циљеве шире или више сврсисходно. Неки називи позиције за носиоце степена могу укључивати цвјетног дизајнера, биљног оплемењивача, патолога, биљног биолога, савјетника на терену, научника земљишта, крајолика, менаџера стакленике, агронома, биотехнолога, хортикултурног научника, еколошког научника или хемића.

Више установа почиње да укључује биљне науке као програмску опцију. Многе школе нуде онлине курсеве, који су погодни за појединце који имају мање флексибилне распореде. Ако сте заинтересовани за програм, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.