Keystone logo

101 Osnovne studije Programi u Nauka o sportu 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije sporta i vežbanja
  • Nauka o sportu
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (101)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Nauka o sportu

Они који се баве високим образовањем требају знати о предностима зараде дипломираног степена. Програми су доступни у уметности и науци, и када студенти заврше диплому, често се квалификују да започну награђивање и успјешне каријере у многим различитим професијама.

Шта је бацхелор у спортској науци? Студенти који траже каријеру у тренирању, фитнесу, физичком образовању, спортском менаџменту, спортској обуци или научној процени спорта могу бити заинтересовани за овај степен. Предмети су дизајнирани да помогну студентима да стекну разумевање анатомије и физиологије, фитнес програма, биомеханике и тренерске праксе и теорије. Неки програми могу дозволити ученицима да изаберу нагласак, као што су наука о вежбању, спортска исхрана или анализа учинка, како би одговарали њиховим циљевима у каријери.

Они који зарађују на спортским наукама припремају се вештинама и знањем које ће користити њиховом личном животу, као и њиховој каријери. Примери укључују способност креирања планова фитнесса према индивидуалним потребама клијента, спортске анализе, професионалне етике и друштвене одговорности.

За ученике је важно разумјети трошкове и захтеве различитих спортских научних програма широм света. За тачне и детаљне информације, они би требали посјећивати у школе појединачно.

Професионалне могућности за некога ко је стекао диплому у спортској науци може се разликовати. Дипломанти могу очекивати да се квалификују за позиције као што су тренер спорта, помоћник или главни тренер, лични тренер, директор веллнесса, специјалиста за промоцију здравља, тренер кондиције, научник вежбања, истраживач спортских допунских програма, физиолог, спортски нутриционист и специјалиста за рехабилитацију срца. Зарање ове дипломе може бити одличан начин да започнете успешну, добро плаћену каријеру.

Постоји много Бацхелор ин Спортс Сциенце програма доступних на локалном и међународном нивоу. Да бисте пронашли прави избор за вас, потражите свој програм испод и контактирајте директно пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.