Keystone logo

14 Osnovne studije Programi u Prirodne nauke Nauka o planeti zemlji Nauka o planeti zemlji 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Prirodne nauke
  • Nauka o planeti zemlji
  • Nauka o planeti zemlji
Polja studija
  • Prirodne nauke (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Prirodne nauke Nauka o planeti zemlji Nauka o planeti zemlji

Многи појединци одлуче да истражују диплому у Геосциенце. Овај степен обухвата ригорозне обуку у геологији са структуром и историји земље, кроз руда и камена, на природне катастрофе и животну средину.

Шта је дипломирани у Геосциенце? Фокус Овај степен је за студенте који планирају да наставе каријеру у ресурса геологије и заштите животне средине. Примарни циљеви обухватају учење темеље геологија, инжењеринга, геофизике, хидрологије и екологије. Овај програм подразумева теоријска геологија заснован аналитичке методе рјешавања проблема, технике и вештине. Она припрема појединце да постану лиценцирани професионалних геолога, приватни консултанти у индустрији ресурса, или унапреде своје дипломске студије у земљи или еколошких наука. Овај детаљни програм омогућава студентима да побољшају своја искуства у области Геосциенце радећи глобално са професионалцима, инструктора и вршњака.

Ови програми и студије су корисни за оне који желе да напредују у каријери и уче на вишем нивоу образовања. Курсеви могу да варирају, али центар првенствено на структурне геологије, хидрогеологије, петрологије и геохемије. Цоурсеворк укључује физику, географски информациони системи, екологија, еволуционе биологије, хемије и математике.

Институције широм света и широм земље имају различите трошкове за своје курсеве. Свако ко је заинтересован за зараду своју диплому треба да контактирају посебне факултете о курсева, као и трошкова регистрације како би се осигурало да програм задовољава своје циљеве.

Геосциенце дипломци су у великој потражњи и имају одличне изгледе у каријери. Једна таква област је у минералном истраживање и рударство. Дипломирани такође може радити у енергетске ресурсе у угља и нафте индустрије. Поред тога, они могу да раде као консултанти за животну средину у научним организацијама, владиним агенцијама, академских институција и музеја.Многи геосциентистс тражити и истражују природне ресурсе, као што су нафта, подземне, метала и минерала. Други блиско сарађују са научницима животне средине за очување и чишћење околине.

Заинтересовани појединци треба да предузме кораке ка постизању суштинских њихов степен физичке активности. Наше дугогодишње база података је идеална полазна тачка за студенте да почну истраживање своје изборе, и географски и образовно. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.