Keystone logo

52 Osnovne studije Programi u Nauka o materijalima 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Inženjerske studije
 • Nauka o materijalima
Polja studija
 • Inženjerske studije (52)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Nauka o materijalima

  Бацхелорове програме нуди колеџи и универзитети широм света. Студенти напредују кроз додипломске наставне програме на основу вештина које су научили на претходним курсевима. Дипломци могу користити своје степене за стицање посла или наставити са додатним образовањем.

  Можда сте овде јер сте се запитали шта је дипломирани инжењер за материјале? Студенти који се упишу у програме науке о материјалима сазнају о структури различитих елемената и једињења. Они истражују теме попут везивања, кристалографије и синтезе, и сазнају како појмови попут термодинамике и кинетике утичу на карактеристике материје. Они обично проводе време у лабораторијским поставкама како би тестирали особине као што су чврстоћа на чврстоћу, чврстоћа, дуктилност и отпорност на корозију. Неки раде са новим материјалима за процјену потенцијалних апликација.

  Помоћу солидног образовања у науци материјала, студенти развијају вештине у решавању проблема, информационој технологији и комуникацији. Ова фондација обогаћује разумевање природних ресурса на свијету и подстиче доживотно учење.

  Моћи ћете да израчунате трошкове Бацхелор ин Сциенце Материалс користећи информације које пружа институција која нуди програм. Накнаде се могу разликовати од једне године до друге, па обавезно узмите у обзир када планирате да започнете и завршите обуку.

  Бацхелор'с дегрее ин сциенце оф материалс цан опен а нумбер оф аддитионал оппортунитиес. Многи траже запослење у индустрији полупроводника, где се компоненте производе за електронске уређаје. Неки раде на најновијој рубрици откривања рудника и материјала. Други се одлучују наставити своје образовање тако што ће поднијети захтјев за мастер програм. Отварање радних мјеста може се наћи у истраживачким лабораторијама, производним постројењима и производним погонима. Дипломци могу прилагодити своје обуке положају у настави, менаџменту или пословној администрацији.

  Школе на различитим континентима пружају дипломе из области материјала и сродних мајора као што су металургија и нанотехнологија. Можда ћете моћи да преузмете неколико курсева на мрежи пре студирања на кампусу. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.