Keystone logo

620 Osnovne studije Programi u Nauka o životu 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Nauka o životu
Polja studija
  • Nauka o životu (620)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Nauka o životu

Многе каријере захтевају диплому као основну квалификацију. Постдипломски програм је углавном циљани приступ вашем образовању, са радом на курсу усредсређен на област студирања. Неки програми укључују и опште образовање.

Шта је Бацхелор ин Лифе Сциенцес? Већина научних програма о животу укључују теорију и практичне могућности у областима као што су општа обука о употреби научне опреме, анализа, истраживања и лабораторијског искуства. Можете одабрати широки програм или нешто са уским фокусом из великог броја дисциплина, укључујући биљне или пољопривредне науке, зоологију, биологију, молекуларну биологију, биотехнологију и науку хране. Бацхелор у овим областима може вас припремити за каријеру или даљу студију.

Професионалне способности, као што су истраживачке и аналитичке вјештине, користе се у одбору научних дисциплина и важне су користи од зараде дипломског студија науке о животу. Већина програма такође побољшава комуникацијске вештине, које су корисне иу професионалним и личним односима.

Проналажење правог програма зависиће од многих различитих фактора, као што су дужина студирања и локација институције, што може утицати на трошкове програма. Већина бачелорских програма може се завршити за само три године или чак пет.

Подручја фокуса могу се разликовати, а дипломирани студент у животним наукама може довести до каријере у истраживању, образовању или индустрији. Каријере као што су лабораторијски техничар, научни истраживач и биокемичар су само неколико примера многих избора запослења које студенти могу имати са степеном животних наука. Дипломирани студенти често настављају да полажу напредне студије или студије медицине.

Програми Бацхелор ин Лифе Сциенцес доступни су широм свијета, како у учењу на даљину, тако иу традиционалним опцијама кампуса. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.