Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Nauka o životu
 • Nauka o životinjama
Polja studija
 • Nauka o životu (76)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

76 Osnovne studije Programi u Nauka o životinjama 2024

  Osnovne studije Programi u Nauka o životinjama

  Већина програма бацхелор дегрее-а траје најмање три године да би завршила и може трајати до осам година са присуством на одређено вријеме. Неки бацхелор програми студентима пружају прилику да истовремено зараде друге степене, иако ови програми имају ограничен приступ и могу бити високо конкурентни.

  Шта је дипломирани инжењер животиња? У зависности од програма, овај степен може дозволити научницима да усредсреде своје напоре на своју животињу по избору или могу бити високо региментовани. Већина студената у овој дисциплини узима неколико нивоа биологије, хемије и генетике, мада многи програми укључују и еколошке и физичке науке у свој курикулум. Ученици се обично упознају са пољопривредним и сточарским менаџментом кроз практичне курсеве који често подразумевају рад са живим животињама. Осим пољопривредних пословних метода, студенти се обично обучавају у исхрани животиња и пољопривредним истраживањима.

  Бацхелор оф Анимал Сциенце програми често производе студенте који су методички мислиоци, као и способни за етички менаџмент пољопривредног пословања и одржавање здравља стоке. Ове вештине припремају ученике на пут напреднијег образовања и могу обезбедити улазак у неколико испуњених каријера.

  Факторинг у трошковима за колеџ треба да се уради, узимајући у обзир очекиване трошкове живота, јер оба могу утицати на успех и удобност ученика. Контактирајте потенцијалне школе за информације о школаринама и сазнајте више о свим програмима финансијске помоћи који могу бити доступни.

  Од фарми до корпоративних лабораторија, они који заврше диплому из области животињских наука често су квалификовани да раде у широком спектру околине. Студенти могу да користе техничке вештине стечене из свог образовања, без обзира да ли раде истраживање као пољопривредни научник, који ради у ветеринарској медицини или заступа заштиту животне средине. Менаџери животиња, научници стоке, менаџери производње, стручњаци за продају животиња и аналитичари за узгој су неки од многих наслова рада који су доступни дипломцима овог типа програма.

  Као и већина научно заснованих степена, Бацхелор ин Анимал Сциенце је ријетко доступан за даљинско присуство, мада неки програми могу омогућити студентима да заврше своје предавања на основу курсева на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.