Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Menadžmenta
 • Nauka menadžmenta
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (16)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  16 Osnovne studije Programi u Nauka menadžmenta 2024

   Osnovne studije Programi u Nauka menadžmenta

   Зарађује профит у конкурентној привреди је изазован задатак. Једним потезом лажног, ван контроле трошкова може возити компанију из посла. Потребно је руководство да координише ресурсе и испуни циљеве. Зато пословних професионалаца са диплому у управљању науци су потребна успешних компанија.

   Шта је дипломирани у Манагемент Сциенце? То је диплому која се фокусира на проучавање организовања и контрола ресурса компаније на најефикаснији могући начин. Студенти обично почињу учећи основне пословне вештине, укључујући рачуноводство, финансије, права, маркетинга, и економије. Када су схватили основе, ови програми ставити нагласак на технике управљања пројектом, и истраже различите начине да ефикасно комуницирају и мотивишу запослене.

   Дипломци са Бацхелор оф Сциенце управљање су спремни да уђу лидерске улоге у својим каријерама.Они су развили вештине неопходне да преузме одговорност у широком спектру пословних сценарија. Поред њихових напредних аналитичких способности, они су у стању да примене своје организационе способности како би се повећала ефикасност рада, процеса и опреме.

   Трошкови типичног програма варира у зависности од институције. Већина Дипломирани Манагемент Сциенце степени захтевају четири године редовних студија да се заврши. Студенти треба да истражују програме су заинтересовани и проценити трошкове школарине и животних трошкова.

   Дипломирани у Манагемент Сциенце је у великој мери за радне професионалце или оне тек почињу. За дипломце већ у радној снази, стицање овај степен убрзава своје постојеће каријеру отварањем нових могућности за напредовање. Чак и без претходног радног искуства, дипломци су спремни да уђу надзорним и управним средњег нивоа улога.Са чврстим темељима, дипломци уживају велику флексибилност да унесете широк спектар индустрије. Поред послодаваца из приватног сектора, влада и непрофитне организације вреднују вештине ових дипломираних као добро.

   Заинтересовани за учење више би требало да почне прикупљање података одмах студената. Важно је узети у обзир све могућности на располагању. Поред традиционалних подешавања кампуса, онлајн универзитети нуде флексибилне опције атрактивне раду и међународним студентима. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.