Keystone logo

13 Osnovne studije Programi u Studije Tehnologije Automatizacija Nanotehnologija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Tehnologije
  • Automatizacija
  • Nanotehnologija
Polja studija
  • Studije Tehnologije (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Tehnologije Automatizacija Nanotehnologija

Диплома је четворогодишњи додипломски степен програм који је темељ већине облике стручног образовања. Студенти могу изабрати да зарадите нежења сами, или пратите га од зараде магистратуру и докторат. Бацхелор степени постижу кроз комбинацију класе рада, самостално учење, и испита. Неке школе и програми такође захтевају студената да поднесу годишњи рад пре дипломирања.

Шта је дипломирани у нанотехнологије? Овај релативно нови програм омогућава студентима науке и инжењерства да наставе диплому у настајању области нанотехнологије. Нанотехнологије образовање често подразумева комбинацију инжењеринга и природних наука. Студенти често уче о широком спектру математике и науке, укључујући хемије, физике, молекуларне биологије, математике и, што је све су од суштинског значаја за развој нанотехнологије успешну.

Главна корист од једног Дипломирани нанотехнологије је релативна новина на терену.Студенти су у стању да унесете индустрија враћа и да корисне доприносе за науку која је још увек у повоју. Јер нанотехнологије је још увек релативно непознат, они такође морају да се суоче мање конкуренције него у неким сродним областима.

Трошкови дипломирани у нанотехнологије варира између институција. Књиге и лаб накнаде могу постати веома скупо када се узме ово велика, па будите сигурни да их урачунати у укупну цену.

Дипломци са дипломирани у нанотехнологије да унесете број различитих области, укључујући медицине, инжењерства, науке животне и третман воде. Они такође могу изабрати да наставе каријеру у чисто истраживање, или један који изгледа више практичне примене. Многи дипломци раде на приватним лабораторијама, али постоје и послови у нанотехнологије и истраживања доступни са владом или разним универзитетима.

Дипломирана у нанотехнологије нуди само ограничен број колеџа.Студирање онлине је добар начин да присуствују институцију вашем избору. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.