Keystone logo

21 Osnovne studije Programi u Naftno rudarstvo 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Nauke o energiji
 • Energetika
 • Naftno rudarstvo
Polja studija
 • Studije Nauke o energiji (21)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Naftno rudarstvo

  Нафтна индустрија остаје активан на глобалном нивоу. Магистрирао је у нафтни бави текућим проблемима са читањем истраживање, производњу и пренос овог енергента.

  Степен тражење студент може желе да знају, шта је дипломирани у нафтни? То је вишу степен који нуди базу о разумијевању у математици, науци и критичко размишљање у припреми за дубље концентрације у глобалним и локалним последице за производњу и дистрибуцију петролеум. Области истраживања могу укључивати свакодневно управљање операцијама, живи и здрави праксе на терену, бушење, и завршетка, и тестирања, оффсхоре бушење и побољшане методе уље за опоравак. Наставни план и програм може да подразумева симулације технике усмерене ка пројектовање проток и друге потенцијале. Студенти могу да размотри националне, међународне и социјалних питања везана за нафтне индустрије.

  Диплому у нафтни може припремити студента да уђу у индустрију на производној или транспорта нивоу. Такође је први корак ка напредним дипломама у истраживању, развоју и анализу енергије.

  Да бисте сазнали трошкове школарине и накнаде за програм који се обраћају вама, најбоље је да се обратите директно школског пријемни канцеларију.

  Могућности за пословање обилују на многим нивоима индустрије. Матуранти могу остваривати отворе у истраживању, бушење, производње, транспорта, и у стратегијама и управљању. Могу постојати позиције у саобраћају цјевовода, у термодинамичких и пренос топлоте технологија и као производни инжењер. Ресервоир инзењери поља за могућностима производње, и помажу да максимално њихову вредност. Индустрија знање вреднује у регулаторним агенцијама које се баве надзор, етике, а са здравље и безбедност запослених.

  Уз помоћ образоване радне снаге, производњи и преради нафте може да настави да буде јако присуство у међународном енергетском слици. Бацхелор програми се нуде на универзитетима широм света, често у међународној сарадњи. За почетак каријере у овом динамичном подручју енергетске инжењеринга, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.